Proces_undergruppe

Laboratoriekendskab, pharma og fødevarer

Kort fortalt

Du lærer om og får grundlæggende viden om praktisk anvendelse af analyseudstyr og -metoder, der anvendes ved udtagelse af analyser i pharma- og fødevareindustrien. Du lærer om miljøprøver og miljømonitorering og kan under vejledning udføre praktiske opgaver i forbindelse med mikrobiologisk prøveudtagning og kontrolmetode ved API og FP produktion.

Laboratoriekendskab, pharma og fødevarer

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
49539 - Laboratoriekendskab, pharma og fødevarer

Målgruppe: Uddannelsen retter sig primært mod operatører med proces- eller industrioperatøruddannelse eller personer, der har tilsvarende erfaring i pharma- eller fødevarevirksomheder.

Beskrivelse: Efter gennemført kursus har deltageren:
Grundlæggende viden om praktisk anvendelse af analyseudstyr og -metoder, der anvendes ved udtagelse af kvalitetsanalyser i pharma- og fødevareindustrien.
Forståelse for specifikke analyse- og kontrolmetoder i API og FP produktion, herunder tilhørende miljø- og produktprøver og tilhørende miljømonitorering samt udpegning af kritiske kontrolpunkter.
Lært de gældende krav til korrekt vask af udstyr i pharma- og fødevareindustrien, herunder udtagelse af afsluttende skyllevandsprøver og deres anvendelse i forbindelse med validering af rengøringen.
Forståelse for den løbende proceskontrol under en produktion.
Grundlæggende forståelse for arbejde med SPC kort, Statistisk Proces Control i forbindelse med kvalitetsvariation.

Efter gennemført kursus kan deltageren:
Under vejledning udføre praktiske opgaver i forbindelse med mikrobiologisk prøveudtagning og miljøovervågning samt udpege tilhørende kritiske kontrolpunkter.
Udføre de oftest forekommende operatøropgaver inden for analyse- og kontrolopgaver i API og FP.

Fagnummer: 49539 Laboratoriekendskab, pharma og fødevarer Varighed 10 dage AMU-pris: DKK 2.080,00 Uden for målgruppe: DKK 9.353,00