f__devarer_hovedgruppe

Kvalitetsvurdering af fisk

Kort fortalt

På dette kursus lærer du på baggrund af viden om kvalitetsnormer for forarbejdning af forskellige fiskearter at kvalitetsvurdere råvarer og færdigvarer.

Kvalitetsvurdering af fisk

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
48496 - Kvalitetsvurdering af fisk

Målgruppe: Kurset er udviklet til ufaglærte og faglærte, der har eller søger arbejde i virksomheder, hvor der arbejdes med forarbejdning af fisk.

Beskrivelse: Efter gennemført kursus kan deltageren:
På baggrund af viden om kvalitetsnormer for forarbejdning af forskellige fiskearter kvalitetsvurdere råvarer og færdigvarer ved hjælp af sensoriske og organoleptiske bedømmelseskriterier.
Foretage bakteriologiske prøver og kemiske analyser af rå- og færdigvarer.
Afdække årsager til fejl på råvaren og medvirke til at forebygge disse fremover.

Fagnummer: 48496 Kvalitetsvurdering af fisk Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 256,00 Uden for målgruppe: DKK 1.409,60