Elektronik_svagstr__m_undergruppe

Kvalitetslodning, loddeteknik efter IPC standard

Kort fortalt

Efter gennemført uddannelse kan deltageren udføre lodning og montage af gængse elektronikkomponenter, der anvendes i elektronikbranchen i henhold til IPC klasse 2, herunder foretage mindre reparationer på print, foretage korrekt udlodning af komponenter på print, herunder overholde regler for korrekt ESD håndtering, overholde gældende miljø- og sikkerhedsregler.

Kvalitetslodning, loddeteknik efter IPC standard

Løbende optag
19-02-2024 til 21-06-2024
Åbent værksted - Elektronik
ZBC Ringsted Ahorn Allé 3-5 4100 Ringsted
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
26-08-2024 til 13-12-2024
Åbent værksted - Elektronik
ZBC Ringsted Ahorn Allé 3-5 4100 Ringsted
Daghold Åbent værksted

Kursusinformation

Dit udbytte af kurset

  • Du kan lodde og montere gængse elektronikkomponenter, jf. IPC klasse 2
  • Du kan foretage mindre reparationer på print
  • Du kan foretage korrekt udlodning af komponenter på print
  • Du får kendskab til reglerne for ESD håndtering samt gældende miljø- og sikkerhedsregler
Info om fag
47726 - Kvalitetslodning, loddeteknik efter IPC standard

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til faglærte inden for elektronikområdet og andre med tilsvarende kvalifikationer, der er eller har været beskæftiget med lodning og montage af elektroniske komponenter i forbindelse med fejlfinding og reparation på elektronisk udstyr.

Beskrivelse: Efter gennemført uddannelse kan deltageren udføre lodning og montage af gængse elektronikkomponenter, der anvendes i elektronikbranchen i henhold til IPC klasse 2, herunder foretage mindre reparationer på print.
Deltageren kan foretage korrekt udlodning af komponenter på print, herunder overholde regler for korrekt ESD håndtering. Deltageren opnår viden om og kan overholde gældende miljø- og sikkerhedsregler ved lodning på elektroniske kredsløb.

Fagnummer: 47726 Kvalitetslodning, loddeteknik efter IPC standard Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 624,00 Uden for målgruppe: DKK 2.980,90