Elektronik_svagstr__m_undergruppe

Kvalitetslodning, inspektion efter IPC standard

Kort fortalt

Efter gennemført uddannelse kender deltageren standarden IPC-A-610 klasse 1, 2 og 3 således at deltageren kan foretage simple inspektioner efter valgt standard og klasse. Deltageren kan udvælge korrekt udstyr og indstille og anvende samme for en given inspektionsopgave og dokumentere afvigelser i en inspektionsrapport.

Kvalitetslodning, inspektion efter IPC standard

Løbende optag
Åbent værksted - Elektronik
ZBC Ringsted Ahorn Allé 3-5 4100 Ringsted
Daghold Åbent værksted

Kursusinformation

Dit udbytte af kurset

  • Du får kendskab til IPC-A-610 klasse 1, 2 og 3
  • Du ved, hvordan du foretager simple inspektioner efter valgt standard og klasse
  • Du får viden, der gør dig i stand til at vælge korrekt udstyr ved en given inspektionsopgave
  • Du lærer, hvordan du skal dokumentere afvigelser i en inspektionsrapport
Info om fag
47727 - Kvalitetslodning, inspektion efter IPC standard

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til faglærte inden for elektronikområdet og andre med tilsvarende kvalifikationer, der er eller har været beskæftiget med lodning og montage af elektroniske komponenter i forbindelse med fejlfinding og reparation på elektronisk udstyr.

Beskrivelse: Efter gennemført uddannelse kender deltageren standarden IPC-A-610 klasse 1, 2 og 3 således at deltageren kan foretage simple inspektioner efter valgt standard og klasse.
Deltageren kan udvælge korrekt udstyr og indstille og anvende samme for en given inspektionsopgave og dokumentere afvigelser i en inspektionsrapport.

Fagnummer: 47727 Kvalitetslodning, inspektion efter IPC standard Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 2.070,60