__ldrepleje_undergruppe

Kontakt med sindslidende borgere i hjemmeplejen mm

Kort fortalt

Deltageren kender menneskets adfærd ved psykoser og angsttilstande og er bevidst om sit ansvar for samarbejde med den sindslidende og relevante samarbejdspartnere. Deltageren kender sin egen funktion i hjemmeplejen med at give praktisk hjælp og bistand i forhold til den socialpsykiatriske organisation.

Kontakt med sindslidende borgere i hjemmeplejen mm

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.

Kursusinformation

Dit udbytte af kurset

  • Du får værktøjer til at skabe kontakt til og kommunikere med sindslidende på en tillidsvækkende måde
  • Du får kendskab til menneskets adfærd ved psykoser og angsttilstande
  • Du bliver bevidst om dit ansvar for samarbejde med den sindslidende og relevante samarbejdspartnere
Info om fag
40933 - Kontakt med sindslidende borgere i hjemmeplejen mm

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig især til social- og sundhedshjælpere eller ufaglærte i hjemmeplejen m.m. med intet eller meget ringe kendskab til arbejdet med mennesker med en sindslidelse.

Beskrivelse: I det daglige arbejde i hjemmeplejen, på plejehjem m.m. kan deltageren på en tillidsvækkende måde skabe kontakt til og kommunikere med sindslidende.

Deltageren kender sin egen funktion i hjemmeplejen m.m. i forhold til den samlede indsats for den sindslidende borger. I den forbindelse forstår deltageren sin funktion i forhold til socialpsykiatriens udvikling og organisering.

Ud fra kendskab til baggrunden for menneskers adfærd ved psykoser og angsttilstande kan deltageren observere ændringer i borgerens behov og videregive dem til relevante samarbejdspartnere.

Deltageren kan bede om hjælp til opgaver hos relevante samarbejdspartnere på baggrund af viden om arbejdsmiljøets betydning, eget jobområde, egne grænser og tværfaglige samarbejdspartneres ressourcer.

Fagnummer: 40933 Kontakt med sindslidende borgere i hjemmeplejen mm Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 0,00 Uden for målgruppe: DKK 3.503,75