Konceptudvikling for gourmetslagtere

Kort fortalt

Deltageren kan analysere en detailslagtervirksomhed og anvende givne redskaber til udvikling af dens koncept. Ud fra en forståelse for kunders ønsker og behov kan deltageren tilpasse og udvikle koncept og sortiment i en detailslagtervirksomhed. Deltageren kan endvidere sætte rammerne for slagterbutikkens drift, så der opleves en sammenhæng mellem konceptet og det daglige salgsarbejde.

Konceptudvikling for gourmetslagtere
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget inden for detailslagterområdet i slagterafdelinger, delikatesseforretninger og butikker med direkte kundekontakt.

Beskrivelse: Deltageren kan analysere en detailslagtervirksomhed og anvende givne redskaber til udvikling af dens koncept. Deltageren kan ud fra en forståelse for kunders ønsker og behov samt købemønstre tilpasse og udvikle koncept og sortiment i en detailslagtervirksomhed. Deltageren kan med udgangspunkt i det fastlagte koncept sætte rammerne for slagterbutikkens drift, så der opleves en sammenhæng mellem konceptet og det daglige salgsarbejde.

Fagnummer: 49397 Konceptudvikling for gourmetslagtere Varighed 4 dage AMU-pris: DKK 504,00 Uden for målgruppe: DKK 2.847,60
Kursuspris
AMU:
DKK 504,00
Uden for målgruppe:
DKK 2.847,60
Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Vis privatlivspolitik