Handel_undergruppe

Konceptanvendelse i handelsvirksomheden

Kort fortalt

Efter uddannelsen kan deltageren anvende principper bag udformning og opbygning af virksomhedskoncepter, herunder udlede formål, styrker og svagheder, som grundlag for konceptanvendelse i forhold til salg- og kundeservice i handelsvirksomheder.

Konceptanvendelse i handelsvirksomheden

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
47197 - Konceptanvendelse i handelsvirksomheden

Målgruppe: Uddannelsen er udviklet til ufaglærte og faglærte medarbejdere i større eller mindre virksomheder, der arbejder med kundebetjening i relation til salg og service.

Beskrivelse: Deltageren kan med udgangspunkt i kendskab til generelle principper bag virksomhedskoncepter, herunder koncepternes opbygning, virkemidler, styrker og svagheder, handle herudfra i forbindelse med udførelsen af egen jobfunktion i handelsvirksomheden i forhold til fx at yde god kundeservice, kunne handle hensigtsmæssigt i forhold til reklamationer eller udføre målrettet salgsarbejde.

Fagnummer: 47197 Konceptanvendelse i handelsvirksomheden Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.329,90