Landmand_undergruppe

Klovpleje og klovbeskæring

Kort fortalt

I uddannelsen får deltagerne viden om forebyggelse af almindelige forekommende sygdomme og skader på klove. Deltagerne lærer at håndtere dyr og udføre klovpleje og klovbeskæring på de mest almindelige klovtyper på en sikker måde. Deltagerne lærer desuden at behandle almindelige forekommende sygdomme og skader på klove.

Klovpleje og klovbeskæring

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
40645 - Klovpleje og klovbeskæring

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til personer der ønsker at beskæftige sig med klovbeskæring, herunder personer ansat i landbrug, dyreparker m.m., som er beskæftiget med pasning af husdyr eller andre klovbærende dyr og som ønsker at foretage klovbeskæring.

Beskrivelse: Deltageren kan identificere risikofaktorer, vurdere og rådgive om relevant forebyggelse for almindelige forekommende sygdomme og skader på klove.

Deltageren kan håndtere dyr og udføre klovpleje og klovbeskæring på de mest almindelige klovtyper på en for dyrene og beskæreren sikkerhedsmæssig, betryggende og regelret måde ved anvendelse af det dertil hørende håndværktøj, udstyr og materialer.

Deltagerne kan registrere og behandle almindelige forekommende sygdomme og skader på klove, herunder vurdere sygdomme og skader, der kræver udefra kommende assistance.

Fagnummer: 40645 Klovpleje og klovbeskæring Varighed 30 dage AMU-pris: DKK 6.240,00 Uden for målgruppe: DKK 29.686,00