Fleksible_f__devarer_undergruppe

Kage- og dessertkurser - maj 2024

Kage- og dessertkurser - maj 2024

Løbende optag
Kage- og dessertkurser - maj 2024
ZBC Vordingborg Chr. Richardtsvej 43 4760 Vordingborg
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
Kage- og dessertkurser - maj 2024
ZBC Ringsted Ahorn Allé 3-5 4100 Ringsted
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
Kage- og dessertkurser - maj 2024
ZBC Køge Campusbuen 40 4600 Køge
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
Kage- og dessertkurser - maj 2024
ZBC Næstved Handelsskolevej 3 4700 Næstved
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
Kage- og Dessertkurser - maj 2024
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
Daghold Garantikursus Åbent værksted
2 hold er skjult, klik her for at vise alle
OBS: Der er kun åbent for kurser mandag til torsdag. Fredag er der lukket.

Deadline for tilmelding er 3 hverdage før start.

Fleksible Fødevarer kurser FHC tilbyder fødevare AMU kurser, når du har brug for det. Du arbejder selvstændigt, men med en underviser som facilitator. Det er altså ikke holdundervisning, som du kender det fra andre kurser. Du er tilmeldt, når du har modtaget indkaldelsesbrevet. Du vil ikke opleve, at kurset bliver aflyst, men vi kan være nødt til at tilbyde dig andre datoer, som passer dig, hvis kurset er fyldt op. Alle kurserne kan bookes og splittes op efter behov og vi hjælper dig gerne med tilrettelæggelse af dette. Har du et ønske om et kursus, der ikke er beskrevet, så hører vi også gerne fra dig.

Faget kan være prøvebelagt.
Har du læse-/skrive udfordringer?
Er du ordblind og har brug for læse-/skrivestøtte, så ring til kursussekretæren snarest muligt inden kursusstart.
Info om fag
46930 - Chokoladefremstilling til professionel brug

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget med fremstilling af brød, kage, dessert, chokolade og konfekture.

Beskrivelse: Deltageren kan fremstille forskellige typer af konfekt på basis af viden om chokoladetyper og råvarer ved fremstilling af chokolade til salg. Deltageren kan temperere chokolade, støbe og dyppe konfekt samt koge fyldmasse. Deltageren kan kvalitetsvurdere råvarer og færdigprodukter samt efterleve gældende hygiejneregler.

Fagnummer: 46930 Chokoladefremstilling til professionel brug Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.616,60
46933 - Moderne flødekager

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget med fremstilling af brød, kage, dessert, chokolade og konfekture.

Beskrivelse: Deltagerne kan fremstille et udvalg af moderne flødekager på baggrund af arbejdet med forskellige typer bunde, cremer, fyldmasser, glaseringsformer og mousse. Deltageren kan arbejde med smagsudvikling, konsistens- og pynteteknikker på baggrund af kendskab til produktion af traditionelle flødekager. Deltageren kan anvende forskellige silikoneformer og rammer, køle- og frysemetoder samt efterleve gældende hygiejneregler.

Fagnummer: 46933 Moderne flødekager Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.616,60
47620 - Sæson- og temaprodukter i bagerier

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget med fremstilling af brød, kage, dessert, chokolade og konfekture

Beskrivelse: Deltageren kan fremstille udvalgte sæson- og temaprodukter i bagerier, efterleve gældende hygiejneforskrifter samt emballere og opbevare de fremstillede produkter korrekt. Deltageren kan planlægge og udføre produktion og produktudvikling samt prissætte det valgte sæson- og temaprodukt.

Fagnummer: 47620 Sæson- og temaprodukter i bagerier Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.616,60