Anl__gsstrukt__r_sjakbajs_undergruppe

Kabelarbejde - planlægning og samarbejde

Kort fortalt

Deltagerne kan medvirke ved opstart af kabel- og ledningsarbejder, omfattende deltagelse i projektgennemgang med henblik på at identificere og planlægge håndteringen af opgavens logistik, tidsplanlægning og rollefordeling.

Kabelarbejde - planlægning og samarbejde

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
45736 - Kabelarbejde - planlægning og samarbejde

Målgruppe: Faglærte og ufaglærte anlægsarbejdere der har eller søger beskæftigelse som kabel- og ledningsarbejder.

Beskrivelse: Deltagerne kan medvirke ved opstart af kabel- og ledningsarbejder, omfattende deltagelse i projektgennemgang med henblik på at identificere og planlægge håndteringen af opgavens logistik, tidsplanlægning og rollefordeling.

Deltagerne kan ud fra viden om opgaven, samt egne og andre faggruppers arbejdsfunktioner ved opgavens udførelse, anvende hensigtsmæssige kommunikations- og samarbejdsmetoder, løse konflikter og motivere kollegerne, således at der opnås kvalitets- og produktivitetsforøgelse i den samlede udførelse af kabel- og ledningsarbejdet.

Fagnummer: 45736 Kabelarbejde - planlægning og samarbejde Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 624,00 Uden for målgruppe: DKK 2.119,30