Italiensk is og klassiske iscremer
Inden for gastronomien bliver is i alle afskygninger mere og mere populært. Branchen er i rivende udvikling, og der er en stigende efterspørgsel efter specialiseringer.
Danmarks Konditorskole ZBC, Ringsted udbyder, som de eneste i Danmark, en uddannelse, hvor isen og især den berømte italienske og velkendte gelato sættes i fokus.
Kursustype
IDV / Specialistkursus
Varighed
12 dage
Næste hold i 2021
Modul 1: 30. august - 1. september
Modul 2: 20. - 22. september
Modul 3: 11. - 13. oktober
Modul 4: 8. - 10. november
Læs mere om kurset i brochuren Gelatiere Specialistuddannelse
Tilmelding og praktisk info
Tilmeldingsfristen er 3 hverdage før kursusstart, og skal ske til administrativ teamleder Susanne B. Jørgensen på mail: sbjo@zbc.dk
Tilmeldingen er bindende, og det indbetalte beløb refunderes ikke. Beløbet dækker forbrug af råvarer, eksamen og materialer i øvrigt.
Det er muligt at søge midler gennem kompetencefonde.
ZBC tilbyder fri indkvartering på kursisthotellet inkl. forplejning.
For yderligere oplysninger om dette kursus er du velkommen til at kontakte områdeleder Poul Erik Rasmussen på tlf. 2628 0375 eller e-mail: per@zbc.dk