Ismester/Gelatiere

Ismester/Gelatiere
07-02-2022
Ismester/Gelatiere
Zealand Business College Ahorn Allé 3-5 4100 Ringsted
Daghold
Kursusinformation

Italiensk is og klassiske iscremer

Inden for gastronomien bliver is i alle afskygninger mere og mere populært. Branchen er i rivende udvikling, og der er en stigende efterspørgsel efter specialiseringer.

Danmarks Konditorskole ZBC, Ringsted udbyder, som de eneste i Danmark, en uddannelse, hvor isen og især den berømte italienske og velkendte gelato sættes i fokus.

Kursustype

IDV / Specialistkursus

Varighed

12 dage

Næste hold

Modul 1: 7. - 9. februar 2022

Modul 2: 14. - 16. marts 2022

Modul 3: 19. - 21. april 2022

Modul 4: 23. - 25. maj 2022 (inkl. eksamen)     

Læs mere om kurset i brochuren Gelatiere Specialistuddannelse

Tilmelding og praktisk info

Tilmeldingsfristen er 14 dage før kursusstart, og skal ske til administrativ teamleder Susanne B. Jørgensen på mail: sbjo@zbc.dk

Tilmeldingen er bindende, og det indbetalte beløb refunderes ikke. Beløbet dækker forbrug af råvarer, eksamen og materialer i øvrigt.

Det er muligt at søge midler gennem kompetencefonde.

ZBC tilbyder fri indkvartering på kursisthotellet inkl. forplejning.

For yderligere oplysninger om dette kursus er du velkommen til at kontakte områdeleder Poul Erik Rasmussen på tlf. 2628 0375 eller e-mail: per@zbc.dk

Kursuspris
ekskl. moms
DKK 17.995,00
Brug for hjælp til at finde dit fødevarekursus?
Mette Lauge-Simonsen
Virksomhedskonsulent
Mette har Fødevarer, herunder Hotel- & Restaurationsbranchen, som sine primære områder. Mette hjælper både store som små virksomheder med behovsafdækning, kompetenceudvikling af medarbejdere og individuel uddannelsesplanlægning.
Skriv en besked
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik