Ismester/Gelatiere (IDV)
Kursusinformation
Italiensk is og klassiske iscremer
Inden for gastronomien bliver is i alle afskygninger mere og mere populært. Branchen er i rivende udvikling, og der er en stigende efterspørgsel efter specialiseringer.
Danmarks Konditorskole ZBC, Ringsted udbyder, som de eneste i Danmark, en uddannelse, hvor isen og især den berømte italienske og velkendte gelato sættes i fokus.
Kursustype
IDV / Specialistkursus
Varighed
12 dage
Kommende hold forår 2025:
Modul 1: 03. - 05. februar 2025
Modul 2: 10. - 12. marts 2025
Modul 3: 07. - 09. april 2025
Modul 4: 19. - 21. maj 2025 (eksamen finder sted den 25. maj)
Hold i efteråret 2025:
Modul 1: 25. - 27. august 2025
Modul 2: 22. - 24. september 2025
Modul 3: 20. - 22. oktober 2025
Modul 4: 10. - 12. november 2025 (eksamen finder sted den 12. november)
Læs mere om kurset i brochuren Gelatiere Specialistuddannelse
Tilmelding og praktisk info
Tilmeldingsfristen er 14 dage før opstart. Du tilmelder dig ved at klikke på den gule "Tilmeld-knap" på denne side, og derefter udfylde formularen.
BEMÆRK! Når vi har modtaget din tilmelding, bliver du kontaktet af os for verificering og endelig optagelse. Først herefter er du garanteret optagelse på Ismester/Gelatiere. Tilmeldingen er herefter bindende, og deltagerbetalingen refunderes ikke. Beløbet dækker forbrug af råvarer, eksamen og materialer i øvrigt.
Det er muligt at søge midler gennem kompetencefonde.
ZBC tilbyder fri indkvartering på kursisthotellet inkl. forplejning.
For yderligere oplysninger om denne uddannelse er du velkommen til at kontakte områdeleder Poul Erik Rasmussen på tlf. 2628 0375 eller e-mail: per@zbc.dk