Ismester/Gelatiere

Ismester/Gelatiere
31-08-2020
Ismester/Gelatiere
Zealand Business College Ahorn Allé 3-5 4100 Ringsted
Daghold
Kursusinformation

Bliv den bedste til at lave is!

Inden for gastronomien bliver is i alle afskygninger mere og mere populært. Danmarks Konditorskole, ZBC Ringsted, udbyder nu som de eneste i Danmark en ny uddannelse, hvor isen og især den berømte italienske gelato sættes i fokus.

Kursustype

IDV / Specialistkursus

Varighed

12 dage

Næste hold

Modul 1:  31. august - 2. september 2020

Modul 2:  28. - 30. september 2020

Modul 3:  26. - 28. oktober 2020

Modul 4:  16. - 18. november 2020

Læs mere om kurset i brochuren Gelatiere Specialistuddannelse

Tilmelding og praktisk info

Tilmelding skal ske 14 dage før kursusstart til administrativ teamleder Susanne B. Jørgensen på mail: sbjo@zbc.dk
Det er muligt at søge midler gennem kompetencefonde.

ZBC tilbyder fri indkvartering på Kursushotellet, ekskl. forplejning. Forplejningen kan købes i Food Hall.

Har du spørgsmål til forløbet, er du velkommen til at kontakte områdeleder Poul Erik Rasmussen på mobil 2628 0375 eller e-mail: per@zbc.dk

Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Vis privatlivspolitik
Kursuspris
Pris 1:
DKK 17.995,00