Ismester/Gelatiere

Ismester/Gelatiere
29-08-2022
Ismester/Gelatiere
Zealand Business College Ahorn Allé 3-5 4100 Ringsted
Daghold
Kursusinformation

Italiensk is og klassiske iscremer

Inden for gastronomien bliver is i alle afskygninger mere og mere populært. Branchen er i rivende udvikling, og der er en stigende efterspørgsel efter specialiseringer.

Danmarks Konditorskole ZBC, Ringsted udbyder, som de eneste i Danmark, en uddannelse, hvor isen og især den berømte italienske og velkendte gelato sættes i fokus.

Kursustype

IDV / Specialistkursus

Varighed

12 dage

Næste hold

Modul 1: 29. - 31. august 2022

Modul 2: 19. - 21. september 2022

Modul 3: 10. - 12. oktober 2022

Modul 4: 7. - 9. november 2022 (inkl. eksamen)     

Læs mere om kurset i brochuren Gelatiere Specialistuddannelse

Tilmelding og praktisk info

Tilmeldingsfristen er 14 dage før opstart, og skal ske til administrativ teamleder Susanne B. Jørgensen på mail: sbjo@zbc.dk

Tilmeldingen er bindende, og det indbetalte beløb refunderes ikke. Beløbet dækker forbrug af råvarer, eksamen og materialer i øvrigt.

Det er muligt at søge midler gennem kompetencefonde.

ZBC tilbyder fri indkvartering på kursisthotellet inkl. forplejning.

For yderligere oplysninger om denne uddannelse er du velkommen til at kontakte områdeleder Poul Erik Rasmussen på tlf. 2628 0375 eller e-mail: per@zbc.dk