Specialistkurser_undergruppe

Ismester/Gelatiere (IDV)

Ismester/Gelatiere (IDV)

02-02-2026
Ismester/Gelatiere (IDV)
Zealand Business College Ahorn Allé 3-5 4100 Ringsted
Daghold
24-08-2026
Ismester/Gelatiere (IDV)
Zealand Business College Ahorn Allé 3-5 4100 Ringsted
Daghold

Kursusinformation

Italiensk is og klassiske iscremer

Inden for gastronomien bliver is i alle afskygninger mere og mere populært. Branchen er i rivende udvikling, og der er en stigende efterspørgsel efter specialiseringer.

Danmarks Konditorskole ZBC, Ringsted udbyder, som de eneste i Danmark, en uddannelse, hvor isen og især den berømte italienske og velkendte gelato sættes i fokus.

Kursustype

IDV / Specialistkursus

Varighed

12 dage

Kommende hold forår 2026:

Modul 1: 02. - 04. februar 2026

Modul 2: 09. - 11. marts 2026

Modul 3: 07. - 09. april 2026

Modul 4: 04. - 06. maj 2026 (inkl. eksamen) 

Hold i efteråret 2026:

Modul 1: 24. - 26. august 2026

Modul 2: 28. - 30. september 2026

Modul 3: 19. - 21. oktober 2026

Modul 4: 09. - 11. november 2026 (inkl. eksamen) 

Læs mere om kurset i brochuren Gelatiere Specialistuddannelse

Ismester

Tilmelding og praktisk info

Tilmeldingsfristen er 14 dage før opstart. Du tilmelder dig ved at klikke på den gule "Tilmeld-knap" på denne side, og derefter udfylde formularen.

BEMÆRK! Når vi har modtaget din tilmelding, bliver du kontaktet af os for verificering og endelig optagelse. Først herefter er du garanteret optagelse på Ismester/Gelatiere. Tilmeldingen er herefter bindende, og deltagerbetalingen refunderes ikke. Beløbet dækker forbrug af råvarer, eksamen og materialer i øvrigt.

Det er muligt at søge midler gennem kompetencefonde.

ZBC tilbyder fri indkvartering på kursisthotellet inkl. forplejning.

For yderligere oplysninger om denne uddannelse er du velkommen til at kontakte områdeleder Poul Erik Rasmussen på tlf. 2628 0375 eller e-mail: per@zbc.dk