IoT-IIoT_21624_undergruppe_2023-2028

IoT/IIoT: Embeddede systemer og embedprogrammering

Kort fortalt

Uddannelsesmålet er opdelt i 2 delmål.Deltageren kan: 1. Opbygge en embedded løsning på et Breadboard, og anvende det embeddede systems programmeringssprog til at fremstille en mindre løsning. 2. Opbygge og programmere en IoT/IIoT embedded løsning, der integrerer en sensor med et embedded system, hvor udviklet program analyserer/bearbejder dataene inden de sendes på nettet.

IoT/IIoT: Embeddede systemer og embedprogrammering

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
49562 - IoT/IIoT: Embeddede systemer og embedprogrammering

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til faglærte personer, inden for det datatekniske område, og andre inden for AMU målgruppen med tilsvarende kvalifikationer, der skal eller ønsker at arbejde med IoT og IIoT løsninger, der kræver anvendelsesorienteret viden om sensorteknik rettet mod IoT/IIoT, samt anvendelsesorienteret viden om kommunikationsteknologier, trådløse teknologier og sikkerhed rettet mod IoT/IIoT.Det anbefales, at deltageren inden kursusstart har en grundlæggende viden om analog- og digitalteknik, og at deltageren har grundlæggende kompetencer i forhold til netværksteknik.

Beskrivelse:
Deltageren kan:
- Beskrive hvilke elementer, der indgår i et embedded system, omfattende hardware, interfacemuligheder, styresystem, programmeringssprog og tilhørende udviklingsværktøj
- Ud fra en konkret opgave og med et standard embedded system, opbygge en mindre prototype-løsning på et Breadboard
- Anvende det embeddede systems programmeringssprog til at fremstille en mindre løsning
- Opbygge og programmere en IoT/IIoT embedded løsning på et Breadboard, der integrerer en sensor med et embedded system, og hvor det udviklede program kan analysere eller bearbejde signalet/dataene inden det/de sendes på nettet (fx i forhold til at mindske datamængden)
- Foretage afprøvning og fejlretning af en udviklet løsning.

Fagnummer: 49562 IoT/IIoT: Embeddede systemer og embedprogrammering Varighed 6 dage AMU-pris: DKK 1.248,00 Uden for målgruppe: DKK 4.941,40