Praktisk_myndighed_undergruppe

Interviewteknik v. afdækning af et hændelsesforløb

Kort fortalt

Efter kurset kan du forberede og gennemføre et interview i forbindelse med afdækning af et hændelsesforløb, under hensyn til den aktuelle situation. Herunder vurdering af taktik, location, tidspunkt og egen sikkerhed. Du kan tilrettelægge og gennemføre det fagligt, etisk og juridisk korrekt, og under anvendelse af en hensigtsmæssig kommunikationsform.

Interviewteknik v. afdækning af et hændelsesforløb

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
49273 - Interviewteknik v. afdækning af et hændelsesforløb

Målgruppe: Kurset retter sig mod faglærte og ufaglærte medarbejdere samt etatsuddannede på faglært niveau, der arbejder med myndighedsudøvelse, herunder service, forebyggelse, kontrol og dokumentation.

Beskrivelse: Deltageren kan selvstændigt i forbindelse med myndighedsudøvelse forberede og gennemføre et interview i forbindelse med afdækning af et hændelsesforløb. Deltageren kan anvende kronologisk, tematiseret eller anden velegnet metode, der tager hensyn til den aktuelle situation, herunder vurdering af taktik, location, tidspunkt, egen sikkerhed mv.

Deltageren kan gennemføre en faglig og juridisk korrekt afdækning ud fra en viden om vigtigheden af objektivitet samt i forhold til situationen anvende en hensigtsmæssig kommunikationsform.

Deltageren er i stand til at tilrettelægge og gennemføre en afdækning på en etisk korrekt måde.

Fagnummer: 49273 Interviewteknik v. afdækning af et hændelsesforløb Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.329,90