Elektronik-svagstrom_21624_undergruppe_2023-2028

Instrumentering-objektorienteret programmering

Kort fortalt

Deltageren kan anvende et objektorienteret programmeringssprog til at udvikle instrumentstyrings-programmer, der, via intern/ekstern instrumenthardware, kan anvendes til test, kontrol og måling på elektronikudstyr, og kan anvende programsprogets syntaks, biblioteker og udviklingssystem, samt opbygge grafiske brugerflader, hvor instrumenthardwaren kan styres, og resultater præsenteres.

Instrumentering-objektorienteret programmering

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
49594 - Instrumentering-objektorienteret programmering

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til faglærte personer, inden for elektronikområdet, og andre inden for AMU-målgruppen, der skal eller ønsker at arbejde med udvikling af software til automatiseret instrumentstyring.Det anbefales, at deltageren inden kursusstart har et grundlæggende kendskab til programmering og instrumentstyring.

Beskrivelse: Deltageren kan anvende et objektorienteret programmeringssprog til at udvikle instrumentstyrings-programmer, der via intern eller ekstern instrumenthardware, kan anvendes til test, kontrol og måling på elektronikudstyr, og herunder beskrive, hvordan softwaren styres i et multitask operativsystem, som fx Windows og Linux.

Deltageren kan under udviklingsarbejdet:
anvende programsprogets syntaks, biblioteker og udviklingssystem
udføre elementær struktureret programmering under anvendelse af flowcharts, der er rettet mod et objektorienteret sprog
fremstille mindre konsolprogrammer
opbygge grafiske brugerflader og løsninger, hvorfra instrumenthardwaren kan styres, og resultaterne fra målingerne præsenteres.

Fagnummer: 49594 Instrumentering-objektorienteret programmering Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 1.040,00 Uden for målgruppe: DKK 4.801,50