Proces_undergruppe

Instruktion og oplæring på procesanlæg

Kort fortalt

På kurset lærer du at udarbejde instruktionsmateriale til opstart og drift af procesanlæg og bruge det i din oplæring af kolleger.

Instruktion og oplæring på procesanlæg

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
44230 - Instruktion og oplæring på procesanlæg

Målgruppe: Personer, der opfylder AMU-lovens bestemmelser om målgrupper, har adgang til uddannelsen. Uddannelsesmålet retter sig primært mod operatører som arbejder i procesindustrien

Beskrivelse: På baggrund af viden om procesanlægs opbygning, sikkerhedssystemer, styresystemer, produktionsflow samt rå- og færdigvarer kan deltageren ved hjælp af IT udarbejde instruktionsmateriale for opstart og drift af procesindustrielle produktionsanlæg, samt gennemføre en efterfølgende instruktion af andre operatører. Deltageren kan anvende korrekte fagtermer og spørgeteknikker i forbindelse med instruktion og er opmærksom på normer for kropssprog og afstandszoner.

Fagnummer: 44230 Instruktion og oplæring på procesanlæg Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 624,00 Uden for målgruppe: DKK 2.296,60