Plastsvejs_undergruppes

Svejsning af rørsystemer i plast

Kort fortalt

Deltageren har teoretisk viden og praktiske færdigheder til at udføre plastsvejsning på rørsystemer i overensstemmelse med gældende DS/EN standarder og kvalitetsmål. Ved uddannelsens afslutning kan der efter gældende DS/EN standarder udstedes certifikat benævnt 'RØR' til svejsning af trykløse plastrør.

Svejsning af rørsystemer i plast

02-09-2024
Svejsning af rørsystemer i plast - PE-rør
ZBC Slagelse Bredahlsgade 3B 4200 Slagelse
10 dage Daghold
04-11-2024
Svejsning af rørsystemer i plast - PE-rør
ZBC Slagelse Bredahlsgade 3B 4200 Slagelse
10 dage Daghold

Kursusinformation

Dit udbytte af kurset

  • Du vil få viden om emner som materialekundskab, proceskundskab, maskiner og udstyr.
  • Du vil også lære om sikkerhed og arbejdsmiljø, normer og myndighedskrav samt kvalitetsmåling og reparationsmetoder.
  • Du vil kunne plastsvejse rørsystemer som følger retningslinjerne for de gældende standarder og kvalitetsmål angivet i DS 2383 og SBC 243 (anneks E-F9).
  • Du kan også, ved brug af brugervejledning, udgøre muffesamling på præisolerede fjernvarmerør.
    Læs mere på Efteruddannelse.dk
Info om fag
41981 - Svejsning af rørsystemer i plast

Målgruppe: Uddannelsen er udviklet til faglærte og tilsvarende målgrupper, der i deres job har brug for kompetencer inden for svejsning af rørsystemer i plast.

Beskrivelse: Deltageren kan selvstændigt udføre plastsvejsning på rørsystemer i overensstemmelse med gældende DS/EN standarder og kvalitetsmål angivet i DS 2383 og SBC 243 (anneks E-F), herunder udføre extrudersvejsning af kantsømme og stumpsømme, samt stuksvejsning, muffesvejsning og svejsning af elmuffer, anboringsbøjler og krympemuffer i plastmaterialerne PVDF, PP og PE, samt redegøre for relevante sikkerheds- og miljømæssige forhold og krav ved udførelse af plastsvejsning.

Fagnummer: 41981 Svejsning af rørsystemer i plast Varighed 10 dage AMU-pris: DKK 2.080,00 Uden for målgruppe: DKK 12.267,00