Elektronik_svagstr__m_undergruppe

HF-teknik: teknikker og begreber

Kort fortalt

Deltageren kan, i forbindelse med service, arbejde med systemer, hvori der indgår HF-teknik og kan her anvende opnået viden om radiobølger og deres udbredelse, svingningskredse og deres koblingsformer, filtre, modulationsformer og demodulation. Deltageren kan endvidere udføre simple beregninger på svingningskredse, lav- og højpasled, herunder fasedrejning og impedansforhold.

HF-teknik: teknikker og begreber

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
43829 - HF-teknik: teknikker og begreber

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til faglærte inden for elektronikområdet, eks. elektronikfagteknikere, radio-tv-fagteknikere og andre inden for AMU målgruppen med tilsvarende kvalifikationer, der skal eller ønsker at arbejde med reparation, hvori der indgår HF-teknik. Det anbefales, at deltageren inden kursusstart har et grundlæggende kendskab til elektronik.

Beskrivelse: Deltageren kan, i forbindelse med service, arbejde med systemer, hvori der indgår HF-teknik.
Deltageren kan i den forbindelse anvende sin opnåede viden om radiobølger og deres udbredelse, udbredelsesforhold i forbindelse med trådløs kommunikation og mobilkommunikation, svingningskredse og deres koblingsformer, LC-filtre, mekaniske filtre, krystal-filtre, keramiske filtre og filtre til anvendelse i impulskredsløb, modulationsformerne (Amplitude Modulation, Frekvens Modulation og Phase Modulation) samt demodulation og digital modulation.
Deltageren kan endvidere udføre simple beregninger på svingningskredse (LC-led), lavpasled og højpasled, herunder fasedrejning og impedansforhold.

Fagnummer: 43829 HF-teknik: teknikker og begreber Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 1.040,00 Uden for målgruppe: DKK 4.801,50