Elektronik_svagstr__m_undergruppe

HF-teknik: fejlfinding og reparation

Kort fortalt

Deltageren kan, i forbindelse med reparationsarbejde, udføre kontrolmålinger og ukompliceret fejlfinding i apparater, der indeholder HF-kredsløb, og kan herunder anvende den nødvendige dokumentation. Deltageren kan her anvende sin opnåede viden om måling og fejlfinding på apparater, der indeholder HF-kredsløb.

HF-teknik: fejlfinding og reparation

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
43838 - HF-teknik: fejlfinding og reparation

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til faglærte inden for elektronikområdet, eks. elektronikfagteknikere, radio-tv-fagteknikere og andre inden for AMU målgruppen med tilsvarende kvalifikationer, der skal eller ønsker at arbejde med reparation, hvori der indgår HF-teknik.Det anbefales, at deltageren inden kursusstart har et grundlæggende kendskab til elektronik og HF-teknik.

Beskrivelse: Deltageren kan, i forbindelse med reparationsarbejde, udføre kontrolmålinger og ukompliceret fejlfinding i apparater, der indeholder HF-kredsløb, og kan herunder anvende den nødvendige dokumentation.
Deltageren kan i den forbindelse anvende sin opnåede viden om måling og fejlfinding på apparater, der indeholder HF-kredsløb.
Deltageren kan endvidere anvende datablade og anden dokumentation over komponenter i HF-kredsløb med henblik på reparation.

Fagnummer: 43838 HF-teknik: fejlfinding og reparation Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 2.070,60