HF-teknik: fejlfinding og reparation

Kort fortalt

Deltageren kan, i forbindelse med reparationsarbejde, udføre kontrolmålinger og ukompliceret fejlfinding i apparater, der indeholder HF-kredsløb, og kan herunder anvende den nødvendige dokumentation. Deltageren kan her anvende sin opnåede viden om måling og fejlfinding på apparater, der indeholder HF-kredsløb.

HF-teknik: fejlfinding og reparation
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til faglærte inden for elektronikområdet, eks. elektronikfagteknikere, radio-tv-fagteknikere og andre inden for AMU målgruppen med tilsvarende kvalifikationer, der skal eller ønsker at arbejde med reparation, hvori der indgår HF-teknik.Det anbefales, at deltageren inden kursusstart har et grundlæggende kendskab til elektronik og HF-teknik.

Beskrivelse: Deltageren kan, i forbindelse med reparationsarbejde, udføre kontrolmålinger og ukompliceret fejlfinding i apparater, der indeholder HF-kredsløb, og kan herunder anvende den nødvendige dokumentation.
Deltageren kan i den forbindelse anvende sin opnåede viden om måling og fejlfinding på apparater, der indeholder HF-kredsløb.
Deltageren kan endvidere anvende datablade og anden dokumentation over komponenter i HF-kredsløb med henblik på reparation.

Fagnummer: 43838 HF-teknik: fejlfinding og reparation Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 252,00 Uden for målgruppe: DKK 1.863,20
Kursuspris
AMU:
DKK 252,00
Uden for målgruppe:
DKK 1.863,20
Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik