Handel_undergruppe

Grundlæggende handel

Kort fortalt

Efter kurset kan du på grundlæggende niveau selvstændigt planlægge og udføre generelle opgaver indenfor databehandling i afgrænsede opgaver, salg, markedsføring og kundeservice. Du kan også varetage opgaver af grundlæggende art indenfor indkøb og logistik.

Grundlæggende handel

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
48463 - Grundlæggende handel

Målgruppe: Kurset retter sig mod ufaglærte medarbejdere, der arbejder med handel.

Beskrivelse: Deltageren kan på grundlæggende niveau selvstændigt planlægge og udføre digital databehandling i forhold til afgrænsede arbejdsprocesser og udpege forskelle i virksomheders behov for og behandling af data.

Deltageren kan på grundlæggende niveau selvstændigt planlægge og udføre formidling i forhold til afgrænsede opgaver inden for salg, indkøb og logistik og udpege forskelle i anvendelse af metoder og værktøjer i forhold til kulturer, virksomhedskoncepter, kommunikationskanaler og målgrupper.

Deltageren kan på grundlæggende niveau selvstændigt i ukendte situationer afgøre om et tiltag, fx et salgs- eller markedsføringsinitiativ, ud fra kalkulation er rentabelt eller ej, og herunder forklare hvorfor tiltaget enten skal gennemføres eller ej.

Deltageren kan på grundlæggende niveau selvstændigt planlægge og udføre salg og serviceopgaver ud fra en viden om strategi, kundeadfærd, præferencestruktur, kulturelle normer og værdier samt mulige kommunikationskanaler.

Deltageren kan på grundlæggende niveau selvstændigt i ukendte situationer tage ansvar for afgrænsede opgaver inden for en virksomheds salgs-, kundeservice-, indkøbs- eller logistikfunktion ud fra en helhedsforståelse af de værdi- og forsyningskæder som virksomheden indgår i.

Fagnummer: 48463 Grundlæggende handel Varighed 25 dage AMU-pris: DKK 5.200,00 Uden for målgruppe: DKK 13.748,75