Kok__tjener__ern__ring_undergruppe

Grundlæggende brød, kager, desserter i køkkenet 1

Kort fortalt

Du kan inden for produktionskøkkenets grundsortiment fremstille forskellige typer dej til brød og kager og anvende bake off produkter. Du kan endvidere fremstille desserter samt anrette og pynte desserter. Der findes også et trin 2 af kurset.

Grundlæggende brød, kager, desserter i køkkenet 1

12-02-2024
Grundlæggende brød, kager, desserter i køkkenet 1
ZBC Køge Campusbuen 40 4600 Køge
4 dage Daghold
Info om fag
48814 - Grundlæggende brød, kager, desserter i køkkenet 1

Målgruppe: Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du kan inden for produktionskøkkenets grundsortiment fremstille:
- Forskellige typer dej til produktion af brød og kager samt anvende forskellige bake off produkter.
- Kolde og varme desserter samt anrette og pynte de fremstillede produkter.
Du kan arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.

Fagnummer: 48814 Grundlæggende brød, kager, desserter i køkkenet 1 Varighed 4 dage AMU-pris: DKK 536,00 Uden for målgruppe: DKK 2.819,20