Grønt på hjernen Masterclass (IDV)
Kursusinformation
Hemmeligheden bag det perfekte måltid
Sådan får du dine grøntsager til at smage så fantastisk, at dine gæster ikke savner kødet!
En stor adfærdsændring er nødvendig og hvis det skal lykkes, skal den være båret af madglæde og velsmag.
”Grønt på Hjernen” er en kombination af smagning, smagsprøver og praktisk køkkenarbejde med grønne retter, som har fuld power på alternativ umamismag.
Kursustype
IDV / Masterclass
Varighed
2 dage
Næste hold
Datoer følger snarest
Læs mere om kurset i brochuren Grønt på hjernen
Tilmelding og praktisk info
Tilmeldingsfristen er 14 dage før opstart og skal ske til kursussekretær Signe Brink Jensen på mail: sije@zbc.dk.
Tilmeldingen er bindende, og det indbetalte beløb refunderes ikke. Beløbet dækker forbrug af råvarer, eksamen og materialer i øvrigt.
Det er muligt at søge midler gennem kompetencefonde.
ZBC tilbyder fri indkvartering på kursisthotellet, inkl. forplejning.
For yderligere oplysninger om denne uddannelse er du velkommen til at kontakte områdeleder Mona Lundquist Ryttergaard Pedersen på tlf. 4133 4755 eller e-mail: mspe@zbc.dk.