Specialistkurser_undergruppe

Grønt på hjernen Masterclass (IDV)

Grønt på hjernen Masterclass (IDV)

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.

Kursusinformation

Hemmeligheden bag det perfekte måltid

Sådan får du dine grøntsager til at smage så fantastisk, at dine gæster ikke savner kødet!

En stor adfærdsændring er nødvendig og hvis det skal lykkes, skal den være båret af madglæde og velsmag.

”Grønt på Hjernen” er en kombination af smagning, smagsprøver og praktisk køkkenarbejde med grønne retter, som har fuld power på alternativ umamismag. 

Kursustype

IDV / Masterclass

Varighed

2 dage

Næste hold

Datoer følger snarest

Læs mere om kurset i brochuren Grønt på hjernen

Gr__nt_p___hjernen_svampecarpaccio

Tilmelding og praktisk info

Tilmeldingsfristen er 14 dage før opstart og skal ske til kursussekretær Signe Brink Jensen på mail: sije@zbc.dk.

Tilmeldingen er bindende, og det indbetalte beløb refunderes ikke. Beløbet dækker forbrug af råvarer, eksamen og materialer i øvrigt.

Det er muligt at søge midler gennem kompetencefonde.

ZBC tilbyder fri indkvartering på kursisthotellet, inkl. forplejning.

For yderligere oplysninger om denne uddannelse er du velkommen til at kontakte områdeleder Mona Lundquist Ryttergaard Pedersen på tlf. 4133 4755 eller e-mail: mspe@zbc.dk.