Gourmetskole_undergruppe1

Gourmetskolen Verdens Vine

Gourmetskolen Verdens Vine

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.

Kursusinformation

For dig, der ønsker at få en dybere forståelse for vinens verden og samtidig lære at træffe de bedste valg, når du står foran vinhylderne i butikken eller hos vinhandleren

ZBC Gourmetskolen er begejstret for at præsentere dette spændende kursus, der afholdes af sommelier Mai-Britt Bjælkehøj fra Vineservice ApS samt sommelier og underviser Martin Castillo fra ZBC.

Turen rundt i vinhylderne kan være overvældende og uoverskuelig på grund af det enorme udvalg. Men frygt ikke! Vores erfarne sommelierer vil give dig de nødvendige redskaber og viden til at navigere i denne fascinerende verden af vine.

Vi vil udforske forskellige druer og vinstile fra hele verden. Du vil lære at identificere og værdsætte de karakteristika, der adskiller de forskellige vine og gør dem unikke. Vi vil smage på udvalgte vine, og du vil blive guidet gennem smagsoplevelsen, samtidig med at du får en forståelse for, hvordan vin kan matches med forskellige madretter.

Mai-Britt og Martin vil besvare dine spørgsmål og give dig de bedste tips til at vælge den rette vin til den bedste pris. Du vil opdage, hvordan du kan træffe informerede valg og finde vine, der passer perfekt til din smag og dine måltider.

Undervejs vil vi naturligvis forkæle dig med lækre smagsprøver og mad, der komplementerer vinene, hvilket vil skabe en harmonisk og sanselig oplevelse. Og selvfølgelig vil det være muligt at købe de smagte vine med hjem.

Verdens_vine_2023

Tilmelding

Du tilmelder dig kurset ved at klikke på den gule ”Tilmeld-knap” på denne side, og derefter udfylde formularen. Husk at vælge, hvor mange du tilmelder.

Du skal herefter overføre kr. 475,- pr. deltager via Mobile pay eller kontooverførsel – betalingsoplysninger oplyses i din bekræftelsesmail.

Når du har tilmeldt dig via formularen og overført beløbet, er du på holdet. Du får ingen indkaldelse, men skal blot møde op til en lærerig aften.

Der vil være tydelig skiltning på dagen og lokaleinformation på infoskærmene.

Brug Gourmetskolens kurser til jeres næste fællesarrangement

Skal I som venner, familie eller kolleger have en fælles oplevelse, kan I tilmelde jer på ét navn og vælge det antal deltagere I er, og få nogle hyggelige timer sammen.

Der er også mulighed for booke et lukket arrangement, hvor vi sætter tiden af kun til jeres gruppe. Vores professionelle faglærere vil her guide jer igennem kurset uanset om det er tilberedning af et fantastisk måltid, som I til sidst nyder sammen med et godt glas vin, eller om det er en gennemgang og præsentation af Verdens vine.

Kontakt gourmetskolen@zbc.dk, hvis I vil høre nærmere (min. 16 personer – 475 kr. pr. person).