Gourmetskole_21294_undergruppe_2022-2027_(1)

Gourmetskolen Traditionelle påskeæg

Gourmetskolen Traditionelle påskeæg

02-04-2025
Gourmetskolen Traditionelle påskeæg
Fremmøde kl. 17.00 - 20.30
Se kursusbeskrivelse længere nede.
Zealand Business College Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
3,5 timer Aftenhold

Kursusinformation

Få inspiration til dine unikke påskeæg

Få inspiration til dine unikke påskeæg, der traditionen tro består af chokolade og marcipan, men der er flere hemmeligheder at hente, både i fremstillingsteknik og til dekorationer. 

Du får udleveret et Gourmetforklæde, når du kommer, og som du selvfølgelig kan tage med hjem. 

Inden vi slutter aftenen vil der være en lille buffet af diverse smagsprøve med tilhørende påskebryg. Vi glæder os til at byde dig velkommen til en inspirerende aften.

Traditionelle_p__ske__g_COLOURBOX2214805

Tilmelding

Du tilmelder dig kurset ved at klikke på den gule ”Tilmeld-knap” på denne side, og derefter udfylde formularen. Husk at vælge, hvor mange du tilmelder.

Du skal herefter overføre kr. 475,- pr. deltager via Mobile pay eller kontooverførsel – betalingsoplysninger oplyses i din bekræftelsesmail.

Når du har tilmeldt dig via formularen og overført beløbet, er du på holdet. Du får ingen indkaldelse, men skal blot møde op til en lærerig aften.

Der vil være tydelig skiltning på dagen og lokaleinformation på infoskærmene.

Brug Gourmetskolens kurser til jeres næste fællesarrangement

Skal I som venner, familie eller kolleger have en fælles oplevelse, kan I tilmelde jer på ét navn og vælge det antal deltagere I er, og få nogle hyggelige timer sammen.

Der er også mulighed for booke et lukket arrangement, hvor vi sætter tiden af kun til jeres gruppe. Vores professionelle faglærere vil her guide jer igennem kurset uanset om det er tilberedning af et fantastisk måltid, som I til sidst nyder sammen med et godt glas vin, eller om det er en gennemgang og præsentation af Verdens vine.

Kontakt gourmetskolen@zbc.dk, hvis I vil høre nærmere (min. 16 personer – 475 kr. pr. person).