f__devarer_hovedgruppe

Gourmetskolen Traditionelle påskeæg

Gourmetskolen Traditionelle påskeæg

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.

Kursusinformation

Få inspiration til dine unikke påskeæg

Traditionen tro består påskeæg af chokolade og marcipan, men der er flere hemmeligheder at hente, både i fremstillingsteknik og til dekorationer. 

Du får udleveret et Gourmetforklæde, når du kommer, og som du selvfølgelig kan tage med hjem.

Inden vi slutter aftenen vil der være en lille buffet af diverse smagsprøve med tilhørende påskebryg. Vi glæder os til at byde dig velkommen til en inspirerende aften.

Tilmelding

Du tilmelder dig kurset ved at klikke på den grønne ”Tilmeld-knap” på denne side, og derefter udfylde formularen. Husk at vælge, hvor mange du tilmelder.

Du skal herefter overføre kr. 395,- pr. deltager via Mobile pay eller kontooverførsel – betalingsoplysninger oplyses i din bekræftelsesmail.

Når du har tilmeldt dig via formularen og overført beløbet, er du på holdet. Du får ingen indkaldelse, men skal blot møde op til en lærerig aften.

Der vil være tydelig skiltning på dagen og lokaleinformation på infoskærmene.

Brug Gourmetskolens kurser til jeres næste fællesarrangement

Skal I som venner, familie eller kolleger have en fælles oplevelse, kan I tilmelde jer på ét navn og vælge det antal deltagere I er, og få nogle hyggelige timer sammen.

Der er også mulighed for booke et lukket arrangement, hvor vi sætter tiden af kun til jeres gruppe. Vores professionelle faglærere vil her guide jer igennem kurset uanset om det er tilberedning af et fantastisk måltid, som I til sidst nyder sammen med et godt glas vin, eller om det er en gennemgang og præsentation af Verdens vine.

Kontakt gourmetskolen@zbc.dk, hvis I vil høre nærmere (min. 16 personer – 395kr. pr. person).