Gourmetskole_undergruppe1

Gourmetskolen Sensorisk velsmag

Gourmetskolen Sensorisk velsmag

03-10-2024
Gourmetskolen Sensorisk velsmag
Fremmøde kl. 17.00 - 20.30
Se kursusbeskrivelse længere nede.
Zealand Business College Handelsskolevej 3 4700 Næstved
3,5 timer Aftenhold

Kursusinformation

Imponer dine gæster med mad af høj sensorisk kvalitet

Hverdage er der flest af, og skal du være sikker på, at alle dage er en fest, så kom med på dette kursus, der udstyrer dig med tips til at tilsmage hverdagens små mirakler.

Et succesfuldt måltid skal, udover at skærpe appetitten med sit udseende, også indeholde masser af smag og tekstur. Vi går i køkkenet og udfører en masse sjove madforsøg, som giver dig konkrete fif til at tilsmage maden. Du får prøvet egen smagssans og finder ud af, om du er supersmager.

Du bliver forkælet med gode smagsoplevelser, og vi garanterer en inspirerende aften, hvor vi slutter af med et måltid af høj sensorisk kvalitet.

Du får også dit gourmetforklæde med hjem.

Sensorisk_velsmag___C_box20226745

Tilmelding

Du tilmelder dig kurset ved at klikke på den gule ”Tilmeld-knap” på denne side, og derefter udfylde formularen. Husk at vælge, hvor mange du tilmelder.

Du skal herefter overføre kr. 475,- pr. deltager via Mobile pay eller kontooverførsel – betalingsoplysninger oplyses i din bekræftelsesmail.

Når du har tilmeldt dig via formularen og overført beløbet, er du på holdet. Du får ingen indkaldelse, men skal blot møde op til en lærerig aften.

Der vil være tydelig skiltning på dagen og lokaleinformation på infoskærmene.

Brug Gourmetskolens kurser til jeres næste fællesarrangement

Skal I som venner, familie eller kolleger have en fælles oplevelse, kan I tilmelde jer på ét navn og vælge det antal deltagere I er, og få nogle hyggelige timer sammen.

Der er også mulighed for booke et lukket arrangement, hvor vi sætter tiden af kun til jeres gruppe. Vores professionelle faglærere vil her guide jer igennem kurset uanset om det er tilberedning af et fantastisk måltid, som I til sidst nyder sammen med et godt glas vin, eller om det er en gennemgang og præsentation af Verdens vine.

Kontakt gourmetskolen@zbc.dk, hvis I vil høre nærmere (min. 16 personer – 475 kr. pr. person).