Gourmetskole_undergruppe1

Gourmetskolen Julens søde fristelser

Gourmetskolen Julens søde fristelser

04-12-2024
Gourmetskolen Julens søde fristelser
Fremmøde kl. 17.00 - 20.30
Se kursusbeskrivelse længere nede.
Zealand Business College Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
3,5 timer Aftenhold

Kursusinformation

Er der nogen anden tid på året, hvor det er tilladt at nyde så mange søde sager, som ved juletid?

Her har du muligheden for at skrue op for julens søde fristelser og varme krydderier -en aften, hvor du med garanti ikke bør tælle kalorier.

Vi starter roligt op, og da kurset afholdes sammen med holdet "Julens glæder", byder vi velkommen mens vi nyder et glas varm gløgg og lune æbleskiver. Så er stemningen sat med dufte og smage der minder om jul. 

Inden vi mødes forbereder vi lidt, så vi sammen kombinerer alt det søde, der hører julen til med et tvist, så det bliver måske ikke netop din tradition, du møder, men måske får du en ny med hjem sammen med et par kendte klassikere.

Vi hjælper hinanden og får afprøvet teknikker og smagsvarianter, inden vi samles om maden med tilpassede drikkevarer. Her vil vi udveksle oplevelser, se og høre hvad holdene har fremstillet, men nok så vigtigt også smage på det. Vi slutter af med en lille indpakket gave…. 

Julens_s__de_fristelser_2023

Tilmelding

Du tilmelder dig kurset ved at klikke på den gule ”Tilmeld-knap” på denne side, og derefter udfylde formularen. Husk at vælge, hvor mange du tilmelder.

Du skal herefter overføre kr. 475,- pr. deltager via Mobile pay eller kontooverførsel – betalingsoplysninger oplyses i din bekræftelsesmail.

Når du har tilmeldt dig via formularen og overført beløbet, er du på holdet. Du får ingen indkaldelse, men skal blot møde op til en lærerig aften.

Der vil være tydelig skiltning på dagen og lokaleinformation på infoskærmene.

Brug Gourmetskolens kurser til jeres næste fællesarrangement

Skal I som venner, familie eller kolleger have en fælles oplevelse, kan I tilmelde jer på ét navn og vælge det antal deltagere I er, og få nogle hyggelige timer sammen.

Der er også mulighed for booke et lukket arrangement, hvor vi sætter tiden af kun til jeres gruppe. Vores professionelle faglærere vil her guide jer igennem kurset uanset om det er tilberedning af et fantastisk måltid, som I til sidst nyder sammen med et godt glas vin, eller om det er en gennemgang og præsentation af Verdens vine.

Kontakt gourmetskolen@zbc.dk, hvis I vil høre nærmere (min. 16 personer – 475 kr. pr. person).