f__devarer_hovedgruppe

Gourmetskolen Julens søde fristelser

Gourmetskolen Julens søde fristelser

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.

Kursusinformation

Er der nogen anden tid på året, hvor det er tilladt at nyde så mange søde sager, som ved juletid?

Her har du muligheden for at skrue op for julens søde fristelser og varme krydderier -en aften, hvor du med garanti ikke bør tælle kalorier.

Vi kombinerer alt det søde, der hører julen til med et tvist, så det bliver måske ikke netop din tradition, du møder, men måske får du en ny med hjem sammen med et par kendte klassikere.

Vi byder velkommen til en aften, der dufter og smager af de bedste minder om julen, med varm gløgg og lune æbleskiverne, hvorefter vi sammen prøver nogle af julens glæder af. 

Afslutningsvis spiser vi sammen, og der serveres passende drikkevarer til -og du får dit udleverede Gourmetforklæde med hjem.

Tilmelding

Du tilmelder dig kurset ved at klikke på den grønne ”Tilmeld-knap” på denne side, og derefter udfylde formularen. Husk at vælge, hvor mange du tilmelder.

Du skal herefter overføre kr. 395,- pr. deltager via Mobile pay eller kontooverførsel – betalingsoplysninger oplyses i din bekræftelsesmail.

Når du har tilmeldt dig via formularen og overført beløbet, er du på holdet. Du får ingen indkaldelse, men skal blot møde op til en lærerig aften.

Der vil være tydelig skiltning på dagen og lokaleinformation på infoskærmene.

Brug Gourmetskolens kurser til jeres næste fællesarrangement

Skal I som venner, familie eller kolleger have en fælles oplevelse, kan I tilmelde jer på ét navn og vælge det antal deltagere I er, og få nogle hyggelige timer sammen.

Der er også mulighed for booke et lukket arrangement, hvor vi sætter tiden af kun til jeres gruppe. Vores professionelle faglærere vil her guide jer igennem kurset uanset om det er tilberedning af et fantastisk måltid, som I til sidst nyder sammen med et godt glas vin, eller om det er en gennemgang og præsentation af Verdens vine.

Kontakt gourmetskolen@zbc.dk, hvis I vil høre nærmere (min. 16 personer – 395kr. pr. person).