Gourmetskolen Jul uden stress!

Gourmetskolen Jul uden stress!
25-11-2021
Gourmetskolen Jul uden stress!
Zealand Business College Valbyvej 69C 4200 Slagelse
3,5 timer Aftenhold
Kursusinformation

Få helt styr på forberedelserne til din juleaften og giv din familie en gastronomisk juleoplevelse

Her har du muligheden for at få en række staldtips til den perfekte middag juleaften!

På kurset laver vi rødkål, der kan holde sig til jul, fond til saucen (som du skal gemme i fryseren) og kirsebærsauce – lige til at varme juleaften. Alt det får du med hjem til 2 kuverter.

Herudover lærer du at lave den klassiske juleand med alt det lækre tilbehør. Vi laver andeconfit, brunede kartofler og den velsmagende sauce, så du får øvelsen, og slutter af med at røre en luftig og lækker ris à l'amande.

Vi slutter af med at spise sammen, og serverer hertil et godt glas rødvin.

ZBC | Gourmetskolen - Jul uden stress - kursus for private

Tilmelding

Du tilmelder dig kurset ved at klikke på den grønne ”Tilmeld-knap” på denne side, og derefter udfylde formularen. Husk at vælge, hvor mange du tilmelder.

Du skal herefter overføre kr. 395,- pr. deltager via Mobile pay eller kontooverførsel – betalingsoplysninger oplyses i din bekræftelsesmail.

Når du har tilmeldt dig via formularen og overført beløbet, er du på holdet. Du får ingen indkaldelse, men skal blot møde op til en lærerig aften.

Der vil være tydelig skiltning på dagen og lokaleinformation på infoskærmene.

Brug Gourmetskolens kurser til jeres næste fællesarrangement

Skal I som venner, familie eller kolleger have en fælles oplevelse, kan I tilmelde jer på ét navn og vælge det antal deltagere I er, og få nogle hyggelige timer sammen.

Der er også mulighed for booke et lukket arrangement, hvor vi sætter tiden af kun til jeres gruppe. Vores professionelle faglærere vil her guide jer igennem kurset uanset om det er tilberedning af et fantastisk måltid, som I til sidst nyder sammen med et godt glas vin, eller om det er en gennemgang og præsentation af Verdens vine.

Kontakt gourmetskolen@zbc.dk, hvis I vil høre nærmere (min. 16 personer – 395kr. pr. person).

Kursuspris
Pris 1:
DKK 395,00
Brug for hjælp til at finde dit fødevarekursus?
Mette Lauge-Simonsen
Virksomhedskonsulent
Mette har Fødevarer, herunder Hotel- & Restaurationsbranchen, som sine primære områder.
Mette hjælper både store som små virksomheder med behovsafdækning, kompetenceudvikling af medarbejdere og individuel uddannelsesplanlægning.
Skriv en besked
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik