f__devarer_hovedgruppe

Gourmetskolen Det italienske køkken

Gourmetskolen Det italienske køkken

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.

Kursusinformation

Det italienske køkken er efterhånden integreret godt i hverdagsmaden i de danske hjem

Klassikerne som Spaghetti med kødsovs (Bolognese), lasagne og pizza kender de fleste, men det italienske køkken er så meget mere end det.

Det handler først og fremmest om at bruge nogle fantastiske råvarer, og dernæst om at kæle for de råvarer, som den italienske Mama gør det i sin forberedelse til familiens søndagsmiddag.

På kurset vil du bl.a. lære at lave pasta fra bunden, og du vil stifte bekendtskab med nogle knapt så kendte italienske retter, som stadig smager uovertruffen. Og vi skal jo selvfølgelig smage på retterne undervejs.

Tilmelding

Du tilmelder dig kurset ved at klikke på den grønne ”Tilmeld-knap” på denne side, og derefter udfylde formularen. Husk at vælge, hvor mange du tilmelder.

Du skal herefter overføre kr. 395,- pr. deltager via Mobile pay eller kontooverførsel – betalingsoplysninger oplyses i din bekræftelsesmail.

Når du har tilmeldt dig via formularen og overført beløbet, er du på holdet. Du får ingen indkaldelse, men skal blot møde op til en lærerig aften.

Der vil være tydelig skiltning på dagen og lokaleinformation på infoskærmene.

Brug Gourmetskolens kurser til jeres næste fællesarrangement

Skal I som venner, familie eller kolleger have en fælles oplevelse, kan I tilmelde jer på ét navn og vælge det antal deltagere I er, og få nogle hyggelige timer sammen.

Der er også mulighed for booke et lukket arrangement, hvor vi sætter tiden af kun til jeres gruppe. Vores professionelle faglærere vil her guide jer igennem kurset uanset om det er tilberedning af et fantastisk måltid, som I til sidst nyder sammen med et godt glas vin, eller om det er en gennemgang og præsentation af Verdens vine.

Kontakt gourmetskolen@zbc.dk, hvis I vil høre nærmere (min. 16 personer – 395kr. pr. person).