Kok__tjener__ern__ring_undergruppe

Gastronomen som vært

Kort fortalt

Deltageren kan skabe positive helhedsoplevelser for gæsterne ved at forstå betydningen af værtskab og kunne sætte mål for eget værtskab; herunder kan deltageren endvidere fordele ansattes medansvar i værtskabet. Deltageren kan afdække gæsternes behov og ønsker og således vejlede dem ud fra stedets muligheder. Deltageren kan ligeledes levere gastronomi, som inkluderer "værtskabet" og understøtter virksomhedens koncept.

Gastronomen som vært

Løbende optag
05-08-2024 til 22-08-2024
Hotel- og Restaurantkurser - august 2024
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
05-08-2024 til 22-08-2024
Hotel- og Restaurantkurser - august 2024
ZBC Slagelse Valbyvej 69 4200 Slagelse
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
05-08-2024 til 22-08-2024
Hotel- og Restaurantkurser - august 2024
ZBC Ringsted Ahorn Allé 3-5 4100 Ringsted
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
11-11-2024 til 28-11-2024
Hotel- og Restaurantkurser - november 2024
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
11-11-2024 til 28-11-2024
Hotel- og Restaurantkurser - november 2024
ZBC Ringsted Ahorn Allé 3-5 4100 Ringsted
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
11-11-2024 til 28-11-2024
Hotel- og Restaurantkurser - november 2024
ZBC Slagelse Valbyvej 69 4200 Slagelse
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
11-11-2024 til 28-11-2024
Hotel- og Restaurantkurser - november 2024
ZBC Næstved Handelsskolevej 3 4700 Næstved
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
11-11-2024 til 28-11-2024
Hotel- og Restaurantkurser - november 2024
ZBC Køge Campusbuen 40 4600 Køge
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
11-11-2024 til 28-11-2024
Hotel- og Restaurantkurser - november 2024
ZBC Vordingborg Chr. Richardtsvej 43 4760 Vordingborg
Daghold Åbent værksted
6 hold er skjult, klik her for at vise alle
Info om fag
47567 - Gastronomen som vært

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod ikke-faglært og faglært personale beskæftiget med madfremstilling i restaurant kantine og catering.

Beskrivelse: Deltageren kan forstå betydningen af ”værtskab” og sætte mål for egen rolle som vært. Deltageren kan fordele og synliggøre ansattes medansvar i værtskabet, så gæsten sikres en positiv helhedsoplevelse i virksomhedens ånd. Deltageren kan afdække gæstens ønsker og forventninger og vejlede gæsten ud fra virksomhedens muligheder. Deltageren kan levere gastronomisk oplevelse gennem tilberedning, anretning og autentisk præsentation af retter/menuer, som understøtter virksomhedens atmosfære og koncept.

Fagnummer: 47567 Gastronomen som vært Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.616,60