Elektronik-svagstrom_21624_undergruppe_2023-2028

FPGA teknik, design og simulering

Kort fortalt

Deltageren kan selvstændigt foretage simple designs og basal programmering af FPGA-kredse og kan i den forbindelse anvende et dertil egnet udviklingssystem og -sprog, samt den opnåede viden om FPGA teknologier som logikblokke, system designs, anvendelsesmuligheder og programme-ringssprog, og kan endvidere foretage simulering, test og optimering af eget udviklet design.

FPGA teknik, design og simulering

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
47220 - FPGA teknik, design og simulering

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til faglærte inden for elektronikområdet, der er eller har været beskæftiget med udvikling og reparation af elektroniksystemer. Der forudsættes, at deltageren inden kursusstart har et grundlæggende kendskab til digitalteknik og programmering.

Beskrivelse: Deltageren kan selvstændigt foretage simple designs og basal programmering af FPGA-kredse (Field-Programmable Gate Array) og kan i den forbindelse anvende et dertil egnet udviklingssystem og -sprog, samt den opnåede viden om FPGA teknologier omhandlende typiske logikblokke, system designs, anvendelsesmuligheder, programmeringssprog, programmeringsmetodikker og værktøjer. Deltageren kan endvidere foretage simulering, test, optimering og tilretning af eget udviklet design til en FPGA.

Fagnummer: 47220 FPGA teknik, design og simulering Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 1.040,00 Uden for målgruppe: DKK 4.801,50