Handel_undergruppe

Forebyggelse af svind og tab i detailhandlen

Kort fortalt

Efter kurset kan du identificere butikkens svind og svindkilder og har kendskab til hvordan det påvirker butikkens økonomi. Du kan udarbejde en svindhandlingsplan og kommunikere denne til kolleger og medarbejdere.

Forebyggelse af svind og tab i detailhandlen

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
49684 - Forebyggelse af svind og tab i detailhandlen

Målgruppe: Kurset retter sig mod salgsmedarbejdere i detailhandlen, der har begrænset erfaring inden for svind, svindkontrol og svindbekæmpelse.

Beskrivelse: Deltageren kan identificere butikkens svind og svindkilder, f.eks. tyveri, brækagevarer, administrative fejl som optællings- og indtastningsfejl mv.

Deltageren har kendskab til hvordan svind påvirker butikkens økonomiske resultat, herunder indtjening, vareforbrug, dækningsbidrag og årets resultat.

Deltageren kan udarbejde svindhandlingsplaner indeholdende konkrete handlinger med henblik på forebyggelse og optimering af butikkens svind. Deltageren kan desuden kommunikere disse handlinger til kolleger og medarbejdere.

Fagnummer: 49684 Forebyggelse af svind og tab i detailhandlen Varighed 1 dag AMU-pris: DKK 134,00 Uden for målgruppe: DKK 754,45