Fødevarekvalitet og emballering af frugt og grønt

Fødevarekvalitet og emballering af frugt og grønt
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Beskrivelse: Eleven har kendskab til certificering og lovgivning for frisk frugt og grønt

Eleven har kendskab til fødevarekvalitet og hygiejnekrav ved salg af frisk og forarbejdet frugt og grønt

Eleven har kendskab kvalitet og holdbarhed af frisk og forarbejdet frugt og grønt

Eleven har kendskab til de fysiologiske og biologiske processer, som foregår i frisk frugt og grønt efter høst

Eleven har kendskab til metoder til opbevaring af frisk frugt og grønt og forhold som påvirker opbevaringen, temperatur, atmosfæresammensætning, luftfugtighed, hjælpestoffer m.m.

Eleven har kendskab til metoder til emballering af frisk og forarbejdet frugt og grønt

Fagnummer: 17710 Fødevarekvalitet og emballering af frugt og grønt Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 630,00 Uden for målgruppe: DKK 3.731,00
Kursuspris
AMU:
DKK 630,00
Uden for målgruppe:
DKK 3.731,00
Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik