Kok__tjener__ern__ring_undergruppe

Fødevarehygiejne og egenkontrol

Kort fortalt

Deltageren kan efter uddannelsen efterleve gældende lovgivning vedrørende fremstilling, opbevaring og salg af fødevarer samt personlig hygiejne og produktionshygiejne. Der arbejdes desuden med de overordnede principper for egenkontrol, systematisk overvågning og problemløsning ved konstaterede uregelmæssigheder.

Fødevarehygiejne og egenkontrol

22-01-2024
Fødevarehygiejne og egenkontrol
ZBC online/fjernundervisning ZBC online/fjernundervisning 4100 Ringsted
4 dage Fjernundervisning
15-04-2024
Fødevarehygiejne og egenkontrol
ZBC online/fjernundervisning ZBC online/fjernundervisning 4100 Ringsted
4 dage Fjernundervisning
08-01-2024
Fødevarehygiejne og egenkontrol
ZBC Ringsted Ahorn Allé 3-5 4100 Ringsted
4 dage Daghold

Kursusinformation

Dit udbytte af kurset

  • Du får opdateret viden om mikroorganismers rolle ved tilvirkning, opbevaring og salg af fødevarer
  • Du kan bruge principperne om egenkontrol ved produktion, opbevaring og salg
  • Du kender principperne i risikoanalyse, og kan udpege kritiske punkter og fastlægge systematiske overvågningsprocedurer
  • Du kan vurdere fødevarefarer i egen virksomhed og udarbejde overvågningsprocedurer til egen virksomhed med udgangspunkt i relevante branchekoder.
  • Du kan efterleve gældende lovgivning 
Info om fag
47481 - Fødevarehygiejne og egenkontrol

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget med madfremstilling i institutionskøkkener, restaurationskøkkener, kantiner og lignende.

Beskrivelse: Deltagerne kan efterleve gældende lovgivning vedrørende fremstilling, opbevaring og salg af fødevarer samt personlig hygiejne og produktionshygiejne. Deltagerne har opdateret deres viden om mikroorganismers rolle ved tilvirkning, opbevaring og salg af fødevarer. Deltagerne kan anvende de overordnede principper om egenkontrol ved produktion, opbevaring og salg, herunder branchekoder, og ved hvilke områder egenkontrol skal omfatte. Endvidere kender deltagerne principperne i risikoanalyse, kan udpege kritiske punkter, fastlægge systematiske overvågningsprocedurer og løse problemer, hvis overvågningen afslører uregelmæssigheder. Deltagerne kan vurdere mulige fødevarefarer i egen virksomhed og udarbejde overvågningsprocedurer til egen virksomhed med udgangspunkt i relevante branchekoder.

Fagnummer: 47481 Fødevarehygiejne og egenkontrol Varighed 4 dage AMU-pris: DKK 536,00 Uden for målgruppe: DKK 2.819,20