Fieldbussystemer progr.fejlf. og idriftsætning

Kort fortalt

Deltageren kan montere og idriftsætte forskellige fieldbussystemer, herunder montere kabler og stik, samt konfigurere software for de enkelte noder. Deltageren kan planlægge og strukturere et PLC program for et fieldbussystem, samt fejlfinde/fejlrette på bussystemet ved anvendelse af de diagnosticeringsværktøjer, der findes i programmeringssoftwaren.

Fieldbussystemer progr.fejlf. og idriftsætning
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til maskinreparatører, der er eller har været beskæftiget i virksomhedens drifts/vedligeholdelsesafdeling, og som skal kunne installere, programmere, fejlsøge og fejlrette på en PLC, hvor der anvendes analog signalbehandling og de dertil hørende instruktioner.

Beskrivelse: Deltageren kan beskrive de forskellige bussystemer, specielt med vægt på anvendelses-mulighederne. Deltageren kan montere og idriftsætte fieldbussystemer samt udfører den korrekte montering af kabler og stik samt konfigurering af software til de enkelte noder.

Deltageren kan planlægge, strukturere og dokumentere et PLC program, der anvendes i forbindelse med et fieldbussystem. Deltageren kan fejlfinde/fejlrette på fieldbussystemer ved at anvende de monitor- og diagnosticerings-værktøjer, der findes i programmeringssoftwaren.

Fagnummer: 44505 Fieldbussystemer progr.fejlf. og idriftsætning Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 630,00 Uden for målgruppe: DKK 3.731,00
Kursuspris
AMU:
DKK 630,00
Uden for målgruppe:
DKK 3.731,00
Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik