__konomi___regnskab_undergruppe

Fakturahåndtering i et ERP system

Kort fortalt

Deltageren kan registrere fakturaer i et ERP system (Enterprise Resource Planning, ressourceplanlægningssystem). Deltageren er i stand til at efterbehandle fakturaer og kan desuden håndtere opfølgningen på de enkelte bogføringer.

Fakturahåndtering i et ERP system

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
45993 - Fakturahåndtering i et ERP system

Målgruppe: Uddannelsesmålet retter sig primært mod personer i indkøbs/lager- og regnskabsafdelinger. Det vil sige personer, som har eller skal have administrative opgaver vedr. indkøb, fakturahåndtering, varemodtagelse, betalinger samt opfølgning på de enkelte poster.

Beskrivelse: Deltageren kan registrere fakturaer og er i stand til at efterbehandle fakturaer ved afvigelser/håndtering af hjemtagelsesomkostninger og reference til indkøbsordre.
Deltageren kan desuden håndtere opfølgningen på de enkelte bogføringer. Deltageren får indsigt i den samlede indkøbsproces i et ERP system (Enterprise Resource Planning, ressourceplanlægningssystem) med udgangspunkt i fakturahåndteringen.

Fagnummer: 45993 Fakturahåndtering i et ERP system Varighed 1 dag AMU-pris: DKK 208,00 Uden for målgruppe: DKK 789,95