Event___Projektledelse_undergruppe

Facilitering af udviklingen af en eventidé

Kort fortalt

Efter uddannelsen kan deltageren arbejde med forskellige værktøjer og metoder til at deltageren selvstændigt kan analysere kundens behov, lede idégenereringsprocesser samt foretage en kvalificeret udvælgelse af events og kommunikere eventforslag videre til kunden/beslutningstager.

Facilitering af udviklingen af en eventidé

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.

Kursusinformation

Dit udbytte af kurset

  • Du får kendskab til, hvordan du kan facilitere en udviklingsgruppes arbejde med udvikling af en eventidé

  • Du kan bruge forskellige værktøjer og metoder i processerne, bl.a. i relation til idégenereringen og udvælgelsen

  • Du lærer, hvordan du kan formidle kundens behov både til udviklerne og udviklernes idéer til kunden
Info om fag
40425 - Facilitering af udviklingen af en eventidé

Målgruppe: Uddannelsen er udviklet til ufaglærte og faglærte medarbejdere i større eller mindre virksomheder, der arbejder med administrative opgaver i forbindelse med udvikling, tilrettelæggelse og gennemførelse af arrangementer, oplevelser og event.

Beskrivelse: Med udgangspunkt i et konkret kundebehov kan deltageren facilitere, det vil sige forberede, tilrettelægge og gennemføre en udviklingsgruppes arbejde med udviklingen af en eventidé, herunder videreformidle kundens eventbehov til udviklerne, og dernæst formidle eventudviklernes ideer til kunden.

Deltageren kan desuden anvende forskellige værktøjer og metoder til facilitering og håndtering af idégenerering, samt udvælgelse.

Fagnummer: 40425 Facilitering af udviklingen af en eventidé Varighed 1 dag AMU-pris: DKK 208,00 Uden for målgruppe: DKK 789,95