Ergonomi, oplæring og AI
Målgruppe: Uddannelsesmålet retter sig mod personer, der arbejder inden for de jobområder, hvor der tilbydes AMU-uddannelser.
Beskrivelse:
Deltageren kan foretage de rigtige disponeringer til at variere arbejdsstillinger i forhold til arbejdsgange og arbejdsfunktioner i eget job, inddrage relevant teknik i forhold til arbejdssituationen samt anvende relevante øvelser til at forebygge skader og opnå øget velvære. Deltagerens handlinger sker på baggrund af viden om konsekvenser af arbejdsbelastninger inden for eget jobområde.
Deltageren kan forebygge forkerte arbejdsstillinger og nedslidning med baggrund i viden om psykiske og fysiske spændingers påvirkning af hinanden.
Deltageren kan indhente information om ergonomi, herunder relevant lovgivning og vejledninger fra f.eks. Arbejdstilsynet og BAR.
Målgruppe: Kurset er udviklet til ufaglærte og faglærte, der arbejder med eller søger job i industrien med interesse/behov for at opnå grundlæggende viden og kompetencer i AI-baserede værktøjer (Artificial Intelligence ¿Kunstig intelligens¿).
Beskrivelse:
Efter gennemført kursus har deltageren grundlæggende viden om:
AI-baserede værktøjers (Artificial Intelligence (Kunstig intelligens)) virkemåde i sammenligning med den menneskelige intelligens.
Videnssøgning, forbedringer, problemløsning og fejlfinding med AI-baserede værktøjer i industrien.
Behovet for menneskelig vurdering af tilbagemeldingerne fra AI-baserede værktøjer.
Datasikkerhed og risiko for uforvarende datalæk ved anvendelse af AI-baserede værktøjer.
Efter gennemført kursus kan deltageren på grundlæggende niveau:
Anvende AI-baserede værktøjer (Artificial Intelligence (Kunstig intelligens)) til videnssøgning, hjælp til forbedringer, problemløsning og fejlfinding i industrien.
Kommunikere struktureret og kreativt med AI-baserede værktøjer.
Anvende AI-baserede værktøjer under hensyntagen til datasikkerhed og uforvarende datalæk.
Bidrage med ideer til anvendelse af AI-baserede værktøjer i forhold til egen jobfunktion/branche i industrien.
Målgruppe: Medarbejdere, der foretager sidemandsoplæring.
Beskrivelse: Deltageren kan efter gennemført uddannelse anvende oplæringsmetoder, oplæringsmaterialer og kommunikation, til at oplære andre. Deltageren forstår også betydningen af sin kollegas kompetencer og indlæringsstil i forbindelse med oplæringen og kan anvende denne viden i sin oplæring af den enkelte.