Proces_undergruppe

Energi og produktion, Energioptimeret produktion

Kort fortalt

På dette kursus lærer du, hvordan teambaseret produktion kan gennemføres med en proaktiv energioptimerende tilgang, og hvordan du kan medvirke som ressourceperson i fastholdelse af energiudnyttelsen og udfasning af fossil energi med udgangspunkt i proces- og energianalyser i samspil med andre faggrupper og eksperter.

Energi og produktion, Energioptimeret produktion

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
21704 - Energi og produktion, Energioptimeret produktion

Målgruppe: Kurset er udviklet til personer med en procesoperatøruddannelse eller med lignende kompetencer, der i forhold til deres nuværende eller fremtidige job og karriere har ønske om/behov for viden og færdigheder inden for grøn energi og produktion.

Beskrivelse: Efter gennemført kursus har deltageren:
Viden om gennemførelse af den planlagte teambaserede produktion via en proaktiv energioptimerende tilgang inkl. fjernelse/minimering af energispild/-tab ud fra et forretningsmæssigt grundlag.
Viden om fastholdelse af energioptimerende tiltag i form af nudging, best practice, tavlemøder og SOPer samt energi understøttende visninger, funktioner og algoritmer i operatørsystemer.
Viden om udarbejdelsen af proces- og energianalyser med andre faggrupper og eksperter i forhold til energioptimeringer og udfasning af fossil energi i produktionen.

Efter gennemført kursus kan deltageren med fokus på produktion:
Gennemføre den planlagte teambaserede produktion via en proaktiv energioptimerende tilgang inkl. fjernelse/minimering af energispild/-tab ud fra et forretningsmæssigt grundlag.
Være ressourceperson i at fastholde energioptimerende tiltag i form af nudging, best practice, tavlemøder og SOPer samt energi understøttende visninger, funktioner og algoritmer i operatørsystemer.
Være ressourceperson og indgå i udarbejdelsen af proces- og energianalyser med andre faggrupper og eksperter i forhold til energioptimeringer og udfasning af fossil energi.
Beregne, analysere og vurdere på energiforhold og -udnyttelse.

Fagnummer: 21704 Energi og produktion, Energioptimeret produktion Varighed 10 dage AMU-pris: DKK 2.080,00 Uden for målgruppe: DKK 7.072,00