Proces_undergruppe

Energi og produktion, Elektrificering 2

Kort fortalt

På dette kursus lærer du at overvåge el-opvarmede processer og enhedsoperationer sikkerheds- og driftsmæssigt korrekt, overvåge og deltage i implementering og optimeringen under hensyntagen til den aktuelle elpris og Smart Grid. Samt at deltage i udarbejdelsen af proces- og energianalyser i vurdering af muligheder for elektrificering som substitution af fossilt brændselsbaseret forsyning til processer og enhedsoperationer.

Energi og produktion, Elektrificering 2

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
21701 - Energi og produktion, Elektrificering 2

Målgruppe: Kurset er udviklet til personer med en procesoperatøruddannelse eller med lignende kompetencer, der i forhold til deres nuværende eller fremtidige job og karriere har ønske om/behov for viden og færdigheder inden for grøn energi og produktion.

Beskrivelse: Efter gennemført kursus har deltageren:
Viden om sikkerheds- og driftsmæssigt korrekt overvågning af direkte og indirekte el-opvarmede processer og enhedsoperationer i produktionen.
Viden om udarbejdelsen af proces- og energianalyser i vurdering af muligheder for elektrificering som substitution af fossilt brændselsbaseret energiforsyning til processer og enhedsoperationer i produktionen.
Viden om drift af el-opvarmede processer og enhedsoperationer under hensyntagen til den aktuelle elpris og Smart Grid.
Viden om implementering af el-opvarmede enhedsoperationer og processer som substitution af fossilt-opvarmede.
Viden om muligheder for og implementering af varmpumpeteknologi i produktionen samt forståelse for brugen af analyse til afklaring af muligheder.

Efter gennemført kursus kan deltageren med fokus på produktion:
Sikkerheds- og driftsmæssigt korrekt overvåge direkte og indirekte el-opvarmede processer og enhedsoperationer i produktionen.
Deltage i udarbejdelsen af proces- og energianalyser i vurdering af muligheder for elektrificering som substitution af fossilt brændselsbaseret forsyning til processer og enhedsoperationer.
Drifte el-opvarmede processer og enhedsoperationer under hensyntagen til den aktuelle elpris og Smart Grid.
Deltage i implementering af el-opvarmede enhedsoperationer og processer som substitution af fossilt-opvarmede.
Deltage i analyse af muligheder for og implementering af varmpumpeteknologi.

Fagnummer: 21701 Energi og produktion, Elektrificering 2 Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 1.040,00 Uden for målgruppe: DKK 3.661,00