Elektronik: reparation - måleteknikker

Kort fortalt

Deltageren kan, i forbindelse med montage og reparationsarbejde på elektroniske produkter, foretage måling med analoge og digitale måleinstrumenter (oscilloskoper og multimetre) og kan herunder tage højde for relevante måletekniske problemstillinger og fejlmålinger, der kan opstå på grund af impedansforhold og båndbredden i instrumenterne.

Elektronik: reparation - måleteknikker
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til faglærte inden for elektronikområdet, eks. elektronikfagteknikere, radio-tv-fagteknikere og andre inden for AMU målgruppen med tilsvarende kvalifikationer, der skal eller ønsker at arbejde med reparationsopgaver inden for elektronikområdet. Det anbefales, at deltageren inden kursusstart har et grundlæggende kendskab til elektronik.

Beskrivelse: Deltageren kan, i forbindelse med montage og reparationsarbejde på elektroniske produkter, foretage måling med analoge og digitale måleinstrumenter (oscilloskoper og multimetre). Herunder kan deltageren tage højde for relevante måletekniske problemstillinger og fejlmålinger, der kan opstå på grund af impedansforhold og båndbredden i instrumenterne.
Deltageren kan i den forbindelse anvende sin opnåede viden om multimetres og oscilloskopers principielle opbygning og deres typiske data, måletekniske problemstillinger i forbindelse med spændingsmåling, strømmåling og modstandsmåling og fejlmålinger på grund af impedansforhold og båndbredden i instrumentet samt om sikkerhedsstandarden for måleinstrumenter, der er udarbejdet af IEC.

Fagnummer: 43788 Elektronik: reparation - måleteknikker Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 378,00 Uden for målgruppe: DKK 2.679,80
Kursuspris
AMU:
DKK 378,00
Uden for målgruppe:
DKK 2.679,80
Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik