Elektronik: kompleks forstærkerteknik & reparation

Kort fortalt

Deltageren kan fejlfinde og måle på apparater og systemer, der indeholder komplekse forstærker-kredsløb samt udbedre fejl, hvor der anvendes korrekte reparations- og montageteknikker, teknisk dokumentation og relevante instrumenter. Deltageren kan herunder anvende opnået viden om de grundlæggende regulerings- og feedback-teknikker, der anvendes i forstærkerkredsløb.

Elektronik: kompleks forstærkerteknik & reparation
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til faglærte inden for elektronikområdet, eks. elektronikfagteknikere, radio-tv-fagteknikere og andre inden for AMU målgruppen med tilsvarende kvalifikationer, der skal eller ønsker at arbejde med reparationsopgaver. Det anbefales, at deltageren inden kursusstart har et grundlæggende kendskab til forstærkerelektronik.

Beskrivelse: Deltageren kan fejlfinde på apparater og systemer, der indeholder komplekse forstærkerkredsløb. Herunder kan deltageren foretage udbedring af fejl, hvor der anvendes korrekte reparations- og montageteknikker.
Deltageren kan i den forbindelse anvende sin opnåede viden om de grundlæggende regulerings- og feedback-teknikker, der anvendes i forstærkerkredsløb.
Deltageren kan endvidere foretage kontrol og test af forstærkerkredsløb samt anvende teknisk dokumentationsmateriale og relevante instrumenter som oscilloskop, multimeter, spændingsforsyning, tonegenerator samt software-baseret testudstyr.

Fagnummer: 43746 Elektronik: kompleks forstærkerteknik & reparation Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 630,00 Uden for målgruppe: DKK 4.313,00
Kursuspris
AMU:
DKK 630,00
Uden for målgruppe:
DKK 4.313,00
Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik