Event___Projektledelse_undergruppe

Drejebog for events

Kort fortalt

Efter kurset kan du opbygge projekt- og milepælsplan, drejebog og opgaveoversigt samt planlægge arbejdsgrupper, bemanding og koordinering med myndigheder. Du kan styre kommunikation, både internt i eventorganisationen og eksternt.

Drejebog for events

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
49889 - Drejebog for events

Målgruppe: Kurset retter sig mod faglærte og ufaglærte medarbejdere, der arbejder med planlægning af små og store arrangementer og oplevelser for eksterne eller egne kunder. Måske arbejder du som koordinator/sekretær i private eller offentlige virksomheder, eller du arbejder måske med reklame, kommunikation, oplevelser, events, markedsføring - eller du arbejder på en anden måde kreativt med koncepter og events.

Beskrivelse: Deltageren kan opbygge en projekt- og tidsplan, drejebog og opgaveoversigt for en event for herigennem at kunne koordinere alle aktiviteter på baggrund af kendskab til eventens forskellige faser og elementer.

Deltageren kan planlægge organisationen omkring eventen herunder bemanding og nedsættelse af arbejdsgrupper, samt kan koordinere med eksterne samarbejdspartnere og forvalte relationer med myndigheder og øvrige berørte parter.

Deltageren kan strukturere informationsflow og kommunikation, både internt i eventorganisationen og eksternt.

Fagnummer: 49889 Drejebog for events Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.329,90