Elektronik_svagstr__m_undergruppe

Digitalteknik: anvendelse af teknikker og begreber

Kort fortalt

Deltageren kan, i forbindelse med service, arbejde med kredsløb og systemer, hvori der indgår enkle digitale funktioner og kan herunder anvende opnået viden om det binære talsystem gates og logiske kredsløb som f.eks. dekoder, multiplexer og demultiplexer, Boole´s algebra og flip-flops og kan endvidere anvende datablade og anden dokumentation over digitale komponenter og kredsløb.

Digitalteknik: anvendelse af teknikker og begreber

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
43809 - Digitalteknik: anvendelse af teknikker og begreber

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til faglærte inden for elektronikområdet, eks. elektronikfagteknikere, radio-tv-fagteknikere og andre inden for AMU målgruppen med tilsvarende kvalifikationer, der skal eller ønsker at arbejde med kredsløb og systemer, hvori der indgår digitale funktioner. Det anbefales, at deltageren inden kursusstart har et grundlæggende kendskab til elektronik.

Beskrivelse: Deltageren kan, i forbindelse med service, arbejde med kredsløb og systemer, hvori der indgår enkle digitale funktioner. Herunder kan deltageren anvende opnået viden om det binære talsystem, gates og logiske kredsløb som f.eks. dekoder, kodekonverter, multiplexer og demultiplexer, Boole´s algebra og flip-flops.
Deltageren kan endvidere anvende datablade og anden dokumentation over digitale komponenter og digitale kredsløb.

Fagnummer: 43809 Digitalteknik: anvendelse af teknikker og begreber Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 2.070,60