Digitalteknik: anvendelse af teknikker og begreber

Kort fortalt

Deltageren kan, i forbindelse med service, arbejde med kredsløb og systemer, hvori der indgår enkle digitale funktioner og kan herunder anvende opnået viden om det binære talsystem gates og logiske kredsløb som f.eks. dekoder, multiplexer og demultiplexer, Boole´s algebra og flip-flops og kan endvidere anvende datablade og anden dokumentation over digitale komponenter og kredsløb.

Digitalteknik: anvendelse af teknikker og begreber
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til faglærte inden for elektronikområdet, eks. elektronikfagteknikere, radio-tv-fagteknikere og andre inden for AMU målgruppen med tilsvarende kvalifikationer, der skal eller ønsker at arbejde med kredsløb og systemer, hvori der indgår digitale funktioner. Det anbefales, at deltageren inden kursusstart har et grundlæggende kendskab til elektronik.

Beskrivelse: Deltageren kan, i forbindelse med service, arbejde med kredsløb og systemer, hvori der indgår enkle digitale funktioner. Herunder kan deltageren anvende opnået viden om det binære talsystem, gates og logiske kredsløb som f.eks. dekoder, kodekonverter, multiplexer og demultiplexer, Boole´s algebra og flip-flops.
Deltageren kan endvidere anvende datablade og anden dokumentation over digitale komponenter og digitale kredsløb.

Fagnummer: 43809 Digitalteknik: anvendelse af teknikker og begreber Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 252,00 Uden for målgruppe: DKK 1.863,20
Kursuspris
AMU:
DKK 252,00
Uden for målgruppe:
DKK 1.863,20
Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik