Elektronik_svagstr__m_undergruppe

Digitalteknik: anvendelse af teknikker & koblinger

Kort fortalt

Deltageren kan, i forbindelse med service, arbejde med kredsløb og systemer, hvori der indgår digitale systemer og funktioner, og kan herunder anvende opnået viden om sekventielle kredsløb som f.eks. multivibratorer, tællere, skifteregistre og programmerbare kredse, AD/DA konvertere, portkredsløb og keyboards samt anvendelse af optoelektroniske komponenter i digitale kredsløb.

Digitalteknik: anvendelse af teknikker & koblinger

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
43810 - Digitalteknik: anvendelse af teknikker & koblinger

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til faglærte inden for elektronikområdet, eks. elektronikfagteknikere, radio-tv-fagteknikere og andre inden for AMU målgruppen med tilsvarende kvalifikationer, der skal eller ønsker at arbejde med kredsløb og systemer, hvori der indgår digitale funktioner. Det anbefales, at deltageren inden kursusstart har kendskab til det binære talsystem, gates, logiske kredsløb og flip-flops.

Beskrivelse: Deltageren kan, i forbindelse med service, arbejde med kredsløb og systemer, hvori der indgår digitale systemer og funktioner. Herunder kan deltageren anvende opnået viden om sekventielle kredsløb som f.eks. multivibratorer, tællere, skifteregistre, hukommelser og programmerbare kredse, AD/DA konvertere, portkredsløb og keyboards samt anvendelse af optoelektroniske komponenter i digitale kredsløb, herunder lysdioder og displays.
Deltageren kan endvidere anvende datablade og anden dokumentation over digitale komponenter og digitale kredsløb.

Fagnummer: 43810 Digitalteknik: anvendelse af teknikker & koblinger Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 624,00 Uden for målgruppe: DKK 2.980,90