Digitalteknik: anvendelse af teknikker & koblinger

Kort fortalt

Deltageren kan, i forbindelse med service, arbejde med kredsløb og systemer, hvori der indgår digitale systemer og funktioner, og kan herunder anvende opnået viden om sekventielle kredsløb som f.eks. multivibratorer, tællere, skifteregistre og programmerbare kredse, AD/DA konvertere, portkredsløb og keyboards samt anvendelse af optoelektroniske komponenter i digitale kredsløb.

Digitalteknik: anvendelse af teknikker & koblinger
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til faglærte inden for elektronikområdet, eks. elektronikfagteknikere, radio-tv-fagteknikere og andre inden for AMU målgruppen med tilsvarende kvalifikationer, der skal eller ønsker at arbejde med kredsløb og systemer, hvori der indgår digitale funktioner. Det anbefales, at deltageren inden kursusstart har kendskab til det binære talsystem, gates, logiske kredsløb og flip-flops.

Beskrivelse: Deltageren kan, i forbindelse med service, arbejde med kredsløb og systemer, hvori der indgår digitale systemer og funktioner. Herunder kan deltageren anvende opnået viden om sekventielle kredsløb som f.eks. multivibratorer, tællere, skifteregistre, hukommelser og programmerbare kredse, AD/DA konvertere, portkredsløb og keyboards samt anvendelse af optoelektroniske komponenter i digitale kredsløb, herunder lysdioder og displays.
Deltageren kan endvidere anvende datablade og anden dokumentation over digitale komponenter og digitale kredsløb.

Fagnummer: 43810 Digitalteknik: anvendelse af teknikker & koblinger Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 378,00 Uden for målgruppe: DKK 2.679,80
Kursuspris
AMU:
DKK 378,00
Uden for målgruppe:
DKK 2.679,80
Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik