Kok__tjener__ern__ring_undergruppe

Det klimavenlige køkken + Bælgfrugter

Det klimavenlige køkken + Bælgfrugter

27-01-2025
Det klimavenlige køkken + Bælgfrugter
Eksternt undervisningssted Korsør Lystskov 30 4220 Korsør
4 dage Daghold
03-02-2025
Det klimavenlige køkken + Bælgfrugter
Eksternt undervisningssted Korsør Lystskov 30 4220 Korsør
4 dage Daghold
På dette hold benyttes gæstelærer, navn:
Annette Viborg & Rasmus Rasmussen, fra virksomheden: Comwell, under forsøgsordningen ”brug af gæstelærer i AMU”


Faget kan være prøvebelagt.

Har du læse-/skrive udfordringer?
Er du ordblind og har brug for læse-/skrivestøtte, eller har du brug for at få vurderet dine basale færdigheder i læsning, skrivning, regning og matematik, så ring til kursussekretæren snarest muligt inden kursusstart.
Info om fag
20800 - Bælgfrugters tilberedning, konsistens og smag

Målgruppe: Medarbejdere, som har arbejdserfaring med professionel madfremstilling i køkkener (store som små), caféer, kantiner, institutioner og lignende - og medarbejdere, som ønsker at arbejde med bælgfrugters mangfoldighed og anvendelsesmuligheder i det professionelle køkken.

Beskrivelse: Du opnår viden, som gør dig i stand til:
At beskrive bælgfrugters (ærter, kikærter, linser og bønners) mangfoldighed og anvendelsesmuligheder
At forklare om bælgfrugters egenskaber som næringsrige og klimavenlige råvarer
At forklare om sensoriske succesfaktorer ved tilberedningen af smagfuld mad med bælgfrugter

Du opnår færdighed i:
At tilberede retter, hvor bælgfrugter er en vigtig ingrediens
At planlægge og tilberede retter med bælgfrugter til dagens måltider, hvor du anvender viden om deres smag og konsistens samt klimaftryk
At vurdere bælgfrugters funktion, smag og ernæringsværdi i tilberedte retter

Fagnummer: 20800 Bælgfrugters tilberedning, konsistens og smag Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.616,60
49852 - Det klimavenlige køkken

Målgruppe: Kurset retter sig imod faglærte og personer med tilsvarende kompetencer, der arbejder med madfremstilling/ produktion i restaurant, kantine, café, større køkkener samt cateringen m.m.

Beskrivelse: Du opnår viden om:
Rentable koncepter for klimavenlig mad
Lokale råvarer og indkøb baseret på bæredygtighed

Du kan anvende den opnåede viden til at:
Udvikle og fremstille klimavenlig mad
Fremstille mad af lokale råvarer og råvarer i sæson
Udvikle koncepter for klimavenlig mad baseret på økonomisk bæredygtighed

Fagnummer: 49852 Det klimavenlige køkken Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.616,60