Proces_undergruppe

Destillationsteknik

Kort fortalt

Du lærer om den procestekniske opbygning og virkemåde af destillationskolonner samt får kendskab til flydende stoffers fysisk-kemiske egenskaber og at betjene destillationskolonner under binære forhold (to komponenter). Endvidere lærer du at medvirke ved løsning af driftsproblemer, optimering af produktkvalitet og energiforbrug.

Destillationsteknik

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
49359 - Destillationsteknik

Målgruppe: Personer, der opfylder AMU-lovens bestemmelser om målgrupper, har adgang til uddannelsen. Uddannelsesmålet retter sig primært mod operatører med proces- eller industrioperatøruddannelse eller tilsvarende erfaring i produktionsvirksomheder med destillationskolonner. Matematik på minimum niveau F forventes.

Beskrivelse: Efter gennemført uddannelse kan deltageren:
med baggrund i teoretisk og praktisk viden om den procestekniske opbygning og virkemåde af destillationskolonner samt kendskab til flydende stoffers fysisk-kemiske egenskaber, betjene destillationskolonner under binære forhold (to komponenter) i overensstemmelse med gældende sikkerhedsforskrifter.
deltage i løsning af driftsproblemer samt medvirke til optimering af produktkvalitet og energiforbrug.

Fagnummer: 49359 Destillationsteknik Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 1.040,00 Uden for målgruppe: DKK 4.801,50