HR___Ledelse_undergruppe

Den professionelt tilrettelagte ansættelsessamtale

Kort fortalt

Deltageren kan efter kurset indkalde til, planlægge og tilrettelægge en professionel ansættelsessamtale og administrere, udarbejde og vedligeholde materialer og værktøjer, der skal bruges i forbindelse med ansættelsessamtalen.

Den professionelt tilrettelagte ansættelsessamtale

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
40380 - Den professionelt tilrettelagte ansættelsessamtale

Målgruppe: Administrative medarbejdere, der typisk arbejder med HR-opgaver, herunder opgaveløsninger i funktionsområdet fra personaleadministrative opgaver til strategiske personaleudviklingsopgaver.Medarbejderne er i HR-området primært beskæftiget med opgaver i relation til rekruttering.

Beskrivelse: Deltageren kan hjælpe den rekrutteringsansvarlige med at indkalde til, planlægge og tilrettelægge en ansættelsessamtale.
Deltageren kan desuden administrere, udarbejde og vedligeholde materialer og værktøjer til anvendelse i forbindelse med ansættelsessamtalen.
Deltageren har kendskab til det etiske og lovmæssige grundlag, der knytter sig til gennemførelse af en ansættelsessamtale.

Fagnummer: 40380 Den professionelt tilrettelagte ansættelsessamtale Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.329,90