business_og_ledelse_hovedgruppe

Den professionelt tilrettelagte ansættelsessamtale

Kort fortalt

Deltageren kan efter kurset indkalde til, planlægge og tilrettelægge en professionel ansættelsessamtale og administrere, udarbejde og vedligeholde materialer og værktøjer, der skal bruges i forbindelse med ansættelsessamtalen.

Den professionelt tilrettelagte ansættelsessamtale

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Administrative medarbejdere, der typisk arbejder med HR-opgaver, herunder opgaveløsninger i funktionsområdet fra personaleadministrative opgaver til strategiske personaleudviklingsopgaver.Medarbejderne er i HR-området primært beskæftiget med opgaver i relation til rekruttering.

Beskrivelse: Deltageren kan hjælpe den rekrutteringsansvarlige med at indkalde til, planlægge og tilrettelægge en ansættelsessamtale.
Deltageren kan desuden administrere, udarbejde og vedligeholde materialer og værktøjer til anvendelse i forbindelse med ansættelsessamtalen.
Deltageren har kendskab til det etiske og lovmæssige grundlag, der knytter sig til gennemførelse af en ansættelsessamtale.

Fagnummer: 40380 Den professionelt tilrettelagte ansættelsessamtale Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 256,00 Uden for målgruppe: DKK 1.218,30