HR___Ledelse_undergruppe

Den professionelle ansøgningshåndtering

Kort fortalt

Deltageren kan efter kurset tilrettelægge og gennemføre procedurer for en professionel håndtering af modtagne ansøgninger, der sikrer virksomhedens image. Herunder har deltageren kendskab til anvendelige IT-værktøjer.

Den professionelle ansøgningshåndtering

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
40378 - Den professionelle ansøgningshåndtering

Målgruppe: Administrative medarbejdere, der typisk arbejder med HR-opgaver, herunder opgaveløsninger i funktionsområdet fra personaleadministrative opgaver til strategiske personaleudviklingsopgaver.Medarbejderne er i HR-området beskæftiget med rekruttering.

Beskrivelse: Deltageren kan tilrettelægge og gennemføre procedurer f.eks. udsendelse af bekræftelser på modtagne ansøgninger og rundsending af ansøgninger til relevante personer, der sikrer en professionel kvalitet og virksomhedens image i forbindelse med modtagelse, behandling og besvarelse af ansøgninger. Herunder har deltageren kendskab til anvendelige IT-værktøjer.

Fagnummer: 40378 Den professionelle ansøgningshåndtering Varighed 1 dag AMU-pris: DKK 208,00 Uden for målgruppe: DKK 789,95