Handel_undergruppe

Datasikkerhed og kundens rettigheder i e-handel

Kort fortalt

Efter kurset kan du arbejde med personoplysninger ud fra de gældende GDPR-regler. Du vil lære at håndtere forbrugerens data under hele kunderejsen, ud fra de gældende regler for forbrugerens rettigheder og sikkerhed i forbindelse med onlinekøbet, herunder specifikt købe, og markedsføringsloven. Reglerne omfatter fortrydelses- og reklamationsret samt salgs- og betalingsbetingelser. Du vil også lære at identificere og håndtere cybercrime, der kan true forbrugerens datasikkerhed.

Datasikkerhed og kundens rettigheder i e-handel

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
49829 - Datasikkerhed og kundens rettigheder i e-handel

Målgruppe: Kurset retter sig mod faglærte og ufaglærte medarbejdere, der arbejder med, eller ønsker at arbejde med datasikkerhed, inden for handelsområdet.

Beskrivelse: Deltageren kan anvende viden om GDPR, købe- og markedsføringsloven til at sikre kundens rettigheder og sikkerhed i forbindelse med onlinekøbet.

Deltageren kan med kendskab til tekniske og organisatoriske redskaber, bidrage til implementering af en sikkerhedskultur i virksomheden, med det formål at beskytte virksomhedens data og undgå cybercrime, herunder hacking af virksomhedens digitale platform.

Fagnummer: 49829 Datasikkerhed og kundens rettigheder i e-handel Varighed 1 dag AMU-pris: DKK 134,00 Uden for målgruppe: DKK 754,45