Datakommunikation___Sikkerhed_undergruppe

Datakommunikation: Routing og netværkssikkerhed

Kort fortalt

På kurset kommer du til at arbejde med dynamisk routing og elementær sikring af firmanetværk ved hjælp af access-lister. Du bliver introduceret til automatisering og virtualsering af netværk. Derudover vil du arbejde med IP og IPv6 adressering herunder subnetting og opkobling til Internettet.

Datakommunikation: Routing og netværkssikkerhed

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
49723 - Datakommunikation: Routing og netværkssikkerhed

Målgruppe: Kurset er målrettet teknikere og IT professionelle som arbejder med større firmanetværk, der har behov for at kunne foretage simpel konfiguration og fejlsøgning via CLI (Command Line Interface). Kurset bygger videre på 'Switchede og trådløse netværk'.

Beskrivelse:
Deltageren kan konfigurere 'Single area OSPF' i både Point-to-point og multi-access netværk.
Deltageren kan implementere IPv4 access-lister til at filtrere trafik og sikre administrativ adgang.
Deltageren kan konfigurere NAT-tjenester på 'Edge-routeren'.
Deltageren kan implementere netværks-management-teknologier som NTP, CDP/LLDP
Deltageren kan forklare, hvordan man mindsker trusler og forbedrer netværkssikkerhed ved hjælp af f.eks. access-lister (ACL) og bedste praksis for sikkerhed.
Deltageren kan beskrive teknikker til at give adresseskalerbarhed og sikker fjernadgang for WAN'er.
Deltageren kan beskrive, hvordan man optimerer, overvåger og fejlfinder skalerbare netværksarkitekturer.
Deltageren kan forklare, hvordan netværksenheder anvender QoS og forskellen på forskellige datatyper (voice, video og datatrafik).
Deltageren kan forklare, hvordan teknologier såsom virtualisering, software-defined networking (SDN) og automatisering påvirker fremtidens netværk.

Fagnummer: 49723 Datakommunikation: Routing og netværkssikkerhed Varighed 10 dage AMU-pris: DKK 2.080,00 Uden for målgruppe: DKK 9.353,00