Datakommunikation___Sikkerhed_undergruppe

Datakommunikation, opbygning af multilags datanet

Kort fortalt

Deltageren kan opbygge, installere, konfigurere og suppor-tere Multilag-Switchede campusnetværk, og kan implementere, konfigurere og håndtere systemer og teknikker i forhold til opdeling af netværk, redundans, tidskritiske tjenester, optimering af trafikken, sikkerhed og tilslutning af trådløse enheder. Deltageren kan fejlsøge/-rette, og anvende værktøjer til overvågning på netværket.

Datakommunikation, opbygning af multilags datanet

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
42175 - Datakommunikation, opbygning af multilags datanet

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til faglærte inden for elektronikområdet, der er eller har været beskæftiget med data-/telekommunika¬tionssystemer, og som skal kunne arbejde med opbygning, installation, konfiguration og support i forhold til større Multilags Switchede netværk.

Beskrivelse: Deltageren kan opbygge, installere, konfigurere og supportere driftsikre og skalerbare Multilag-Switchede campusnetværk, og kan desuden implementere, konfigurere og håndtere systemer og teknikker i forhold til opdeling af netværk, overførsel af data mellem netværk, redundans i netværket, tidskritiske tjenester, administration og optimering af netværkstrafikken, prioritering af tidskritisk trafik, integration af sikkerhedsløsninger og tilslutning af trådløse enheder.
Deltageren kan endvidere foretage fejlsøgning og -retning på Multilag-Switchede campusnetværk, og kan herunder anvende relevante værktøjer til overvågning på netværket.

Fagnummer: 42175 Datakommunikation, opbygning af multilags datanet Varighed 10 dage AMU-pris: DKK 2.080,00 Uden for målgruppe: DKK 9.353,00